Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczerze nominacje na fb uwazacie za fajne

Polecane posty

Gość gość

dziwne to trooche.. moje zdanie

Gość gość
Dziwne. Bo ludzie zatracili sens calej akcji. Celem mialo byc zwrócenie uwagi na problem a niektorzy tego chyba nie wiedzą.

Gość gość
a jaki byl cel akcji, bo ja nie bardzo kumam.. nie jestem na bieząco, ze tak powiem

celem było zwrócenie uwagi na stwardnienie zanikowe boczne. samo wyzwanie uważam za kretyńskie jak każdą kolejną modę na fb, mimo iż autor miał dobre intencje...

Gość gość
Zwrocenie uwagi na chorobę-stwardnienie rozsiane boczne. Kto sie nie obleje wplaca 100 dolarow na fundacje zajmujaca sie szukaniem leku. Ale widze ze ludzie teraz robia akcje to sie nie obleje to np stawia flaszkę. Trochę sie zagubil sens.

Akcja dotyka problemu ALS( znam osobę z ta chproba). Tylko szkoda ze z takiego celu przerodziła się w zabawę dla funu dla dzieciaków. I powiem szczerze że gdyby ktoś mnie nominowany to zrobiłabym to ale również wpłaciła bym pieniądze na rzecz osób z ALS.

Gość gość
Ja jestem laikiem, i widze tylko, ze kto nie podola wyzwaniu, stawia alkohol.....

Gość gość
Sama brałam udział w tym wyzwaniu. Nominowaliśmy znajomych z dopiskiem, że za brak wykonanego wyzwania mają wpłacić dowolną kwotę na konto organizacji ktora zbiera pieniądze na leczenie stwardnienia bocznego. Czy to zrobią - nie wiem. My mimo, że podjęliśmy wyzwanie to pieniadze tez wplacilismy, tyle ile mogliśmy. Jak dla mnie - fajna akcja, zyskała niezły rozgłos, a o to chodziło. Do pani, ktora wplacilaby pieniadze gdyby została nominowana. A bez nominacji nie możesz wspomóc organizacji?

Owszem mogę i robie to, przeznaczamy 1 procent, uczestniczę w zbiorkach pieniędzy przeznaczonych na Hospicjum, wspomagam siepomaga. Na rzecz chorych na ALS również wpłaciłam ponieważ wiem jak ciężka jest ta śmiertelna choroba ( jak juz pisałam znam osobę chora na stwardnienie zanikowe boczne).

Gość gość
A jak ktoś się nie obję je i nie wpłaci to co ?

Gość gość
To go "wyrzuca" ze znajomych :D Hahahahahaha, facebook - zbior kretynow :D