Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto ma ochote sie posmiac to zapraszam

Polecane posty

Gość gość

dostalam dzis na sympatii taka oto wiadomosc :d ja p**********yslalam ze umre :d karolus555@onet.pl witaj urocza i sympatyczna księżniczko !!! jesteś piękną i sympatyczną dziewczyną,chciałbym ciebie blizej poznać,jezeli nie masz nic przeciwko temu. napisz proszę kilka słów o sobie,bo interesuje mnie wszystko co ciebie milutka dotyczy. można dla ciebie głowę stracić i zakochać się prawdziwą czystą miłością. jestem,spokojny,opanowany,miły,aktywny,zaradny,jestem czuły,opiekuńczy i delikatny.nie piję,nie palę,nie ćpam,nie przeklinam lubię jak moja dziewczyna jest ze mną szczęsliwa i wszystko robię żeby tak było. czyż można się choć przez chwilę nie interesować się takim pięknem zjawiskowym jakim ty jesteś.bym ciebie podziwiał wzrokiem,słowami,wargami i pocałunkami każdego wspaniałego, śliczniutkiego twego ciała.ciągle bym tobie niepowtarzalna piękność nie dawał spokoju,ciągle bym był tobą bezgranicznie zainteresowany i zafascynowany,masz w sobie tyle ciepła,tyle uroku i wdzięku.ty możesz zastąpić wszystkie muzyki i hobby na święcie,jedyna i niepowtarzalna księżniczko. jestem romantykiem. gorąco pozdrawiam wielbiący twoje piękno i urok osobisty karol odkrywca