Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izkaa855

Pan waga. Jaki jest?

Polecane posty

Gość izkaa855

Poznałam ostatnio sympatycznego faceta spod tego znaku dlatego pytam. Opiszcie swoje doświadczenia. Jacy oni są?

Gość izkaa855
Na pierwszy rzut oka miły gość do tego przystojny i nie głupi. Młodszy o 2 lata. Nie przestaje o nim myśleć choć widzieliśmy się tylko parę razy. Do niczego nie doszło na razie... Jakby rzucił jakiś urok. Pomóżcie :(((

Gość gość
Facet waga? Jaja jak odważniki pięciokilowe.

Gość gość
Znalazlam cos takiego Jak zdobyć Wagę Jak go zdobyć i utrzymać? Należy okazywać zainteresowanie jego pracą zawodową, poglądami i pasjami. Partnerka powinna wzbogacić swoją wiedzę na temat sztuki i tych dziedzin, którymi on się interesuje. W rozmowie dobrze jest podkreślić swoją dążność do sprawiedliwości i walki z wszelkim złem Na spotkanie z nim można wkładać nawet najbardziej ekstrawagancki stój, aby tylko był w dobrym guście. Nie można używać w swoim słownictwie zbyt wielu uproszczeń, dosadnych stwierdzeń i słów wulgarnych. Dobrze będzie się z tobą czuł, jeśli zapewnisz mu spokój i harmonię życiową. Niezbędne jest też stałe grono towarzyskie i rozrywki, które obojgu z was sprawią przyjemność. Co zrobić, żeby cię porzucił? Szybko zniechęca się częstymi sprzeczkami i awanturami domowymi, niechlujnością i zaniedbaniem swoich obowiązków przez żonę. Najbardziej jednak uraża go publiczne robienie scen i podważanie jego autorytetu w oczach otoczenia.

Gość gość
taki jak wszyscy, ma fiuta i szukać trzeba rozumu, jak u autorki zresztą

Gość calinkka
Byłam z wagą a że byłam to wymienie tylko jego wady :)))) Koles byl diabelnie samokrytyczny przez co czesto miewal dziwne zmiany nastroju. Za duzo od siebie wymagal, przejmowal troski innych. Raczej małomówny taki introwertyk. Potrafil doskonale manipulowac emocjami kobiety czesto dla wlasnej satysfakcji jakby chcial sobie cos udowodnic. Zaniedbywal siebie, swoje zdrowie, naduzywal alkoholu, wiecznie poza domem ehhhh drań jeden.