Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhh

samochód i eks

Polecane posty

Gość gośćhhh

hej, znajoma się na mnie obraziła ... Poszło o samochód. Chodziła z pewnym facetem, bogaty. Fundował jej wszystko prawie jak byli parą, rozstali się, ale bez jakichś wielkich kłótni. Ona przez cały czas związku jeździła jego samochodami, ma kilka. I teraz mija rok odkąd się rozstali i ten facet poprosił ją , żeby mu już zwróciła samochód. I ona poruszyła ten temat wśród znajomych, że ten eks to świnia i że chce jej auto zabrać. I znajomi w tym ja - uświadomiliśmy ją, że to ona nie jest ok, bo to jest jego auto (drogie) i że powinna w dniu rozstania mu oddać to auto. Nie wiem, dla mnie to żałosne, że kobieta tak się poniża. I teraz wielka afera, ona obrażona na połowę znajomych, wydarła się na nas na grilu, że jesteśmy prostaki, świnie itd. Kobieta lat 30, pracuje w urzędzie ... i takie coś. W szoku jestem, nigdy bym jej o takie zachowanie nie podejrzewała. Kto ma rację?

Gość gość
Facet z którym się rozstała. i tak miał cierpliwość, że użyczał jej swoją własność tak długo. A co do kobiety, patologia! Ty autorko też nie jesteś lepsza, plotuch z ciebie wstrętny, brrrrrr

Gość gośćhhh
nie plotuch, tylko jej reakcja była taka gwałtowna, że zaszokowało mnie to. I dwa, nie podejrzewałam, że z niej taka blachara :P I też uważam, że gość jest cierpliwy, ja bym chyba poprosiła raz o zwrot i gdybym nie dostała auta to telefon na policję, że mi auto zginęło :D

Gość czegostunierozumiem
czegos tu nie rozumiem, on jej podarował to auto czy pozyczyl do jezdzenia ? i na kogo to auto jest zarejestrowane ?

Gość gośćhhh
auto jest normalnie zarejestrowanego na niego, on płaci OC itd. a ona jeździ i nie są parą chyba od maja 2013 :D Ja nie wiem, ale ten gość to też jakiś dziwny :D Jedni faceci to straszni skąpcy inni zaś przesada w drugą stronę

Gość gośćhhh
haha padlam :D laska zrobiła wpis na fb treści : XY (czyli eks) to zwykła świnia i nie ma honoru haha takie sytuacje uczą, że ludzie naprawdę są p******i, egoistyczni i mają biorcze podejście do życia. I nigdy nie wiesz czy sam nie trafisz na takiego p****a. Szok.

Gość gość
Za takie podejście i podziękowanie powinien jej jeszcze kopa zasadzić w srakę, głupia bździągwa, zwykła złodziejka! :classic_cool:

Gość gośćhhh
no tak to wychodzi, gdyby zgłosił sprawę na policję to by miała problemy. Przeciez ona pracuje w urzędzie i jakby była karana to z pracy wyleci, ale idiotka. Czasem niektórym sie mózg wyłącza, to auto kosztuje jakies 35-40 tyś. zł i ona dla takiegoauta ryzykuje pracę? opinię ? porażka :/ a on albo mięczak albo za dobry albo frajer ? :D

Gość gość
na policję??? z jakiego powodu?? A Ty widzę, że zazdrościsz jej tego auta i jesteś z***biście szczęsliwa, że wreszcie go nie będzie miała

Gość gośćhhh
jak to dlaczego na policje? albo kradzież albo zabór mienia przecież w razie gdyby on zglosił kradzież, policja ją zatrzymuje w tym aucie, a ona nie ma ani umowy uzyczenia, ani umowy kupna. No i ma problem. E, nie zazdroszczę jej, nie jestem fanką samochodów :) Ja po prostu nie rozumiem logiki jej postępowania albo braku logiki

Gość gośćhhh
i czytaj ze zrozumieniem, ja tu nie piszę, że on ma jej auto odebrać itd. mnie los auta nie interesuje, ja piszę tylko o jej postawie i mimo że tyle osób jej poweidziało, że źle robi to ona się na nas obraziła, wydarła i poszła obrażona. A nie ma racji i tyle.

Gość gośćhhh
i dzięki Bogu, ze nie doszedł do skutku wyjazd. Planowaliśmy wiekszą grupą zrobić wypad na wakacje, około 10 -15 osób, w tym własnie ta kolezanka. Patrząc jak ona postępuje to by się pewnie skończylo na tym, ze inni by musieli pokryc jej koszty albo by miała inne dziwaczne pretensje.

Gość gość
Nie przejmuj się nimi, tutaj pełno takich złodziejek i kurfuf którym się wydaje że są pępkiem świata, który ma się obracać wokół nich, każdy ma je dofinansowywać, jak nie były facet to teściowa ;-)

Gość gośćhhh
ale w z jednej strony dobrze, że sie obrazila :D bo byly tez plany na sylwestra, andrzejki itd :D czesto na narty jezdzilismy w grupie. Ja już wiem, że na żadne wyjazdy, wspolne imprezy z jej udziałem nie bede sie wybierac, bo sie to skonczy sponsoringiem, no chyba ze kogos znajdzie do tego czasu :D Jedna znajoma juz sie pożaliła, że robily grila one obie jako ze maja imieniny w jednym dniu i skonczylo się tak, że ta uczciwa :D zrobiła jedną sałatkę :D a za resztę miała oddać kasę tej koleżance (kolezanka mowi, ze wydala ok. 200 zl na zakupy) i do dzis oddaje

Gość gość
że co ?! to jakaś idiotka i złodziejka, jak napisał ktoś wyżej. Ale mi czasem wstyd za kobiety !

Gość gośćhhh
no własnie, wstyd, robią taką opinię brzydką ... ale część znajomych ją popiera, że w sumie to on jej to auto powinien dać, bo tyle lat byli razem... Nie wiem mi to trąci taką jakby prostytucją czy coś, nei wiem zapłata za wspolne lata ? :D

Gość powinien zgłosić kradzież samochodu. Niech się policjantom damulka tłumaczy i próbuje tych damulkowych sztuczek. PS podobieństwo nicków przypadkowe.

Gość gośćhhh
potwierdzam przypadkowe ;) też uważam, że powinien zadzwonić na policję Ale jak widać za miękki typ :)

Gość gośćhhh
okazało się, że przysłała mu na maila info, że ma zapłacić za przegląd, bo to w końcu jego auto :D i ona nie bedzie dokładać :D hahahahahahahaahahahhaahahahah

Gość gośćhhh
ta historia jest juz stałym tematem rozmow na wszelakich imprezach wsrod moich znajomych :D

Gość gość
Co za towarzycho... nie macie ciekawszych tematów do rozmów?

Gość gośćMax
Nie dziwi mnie takie zachowanie, bo często można spotkać się z roszczeniowym zachowaniem kobiet w stosunku do mężczyzn, tak jak ci żyliby tylko po to aby zaspokajać zachcianki nosicielek cycków.

Gość gośćhhh
no nie rozmawiamy o tym non stop. ale jak chcey opisać czyjeś chamskie i biorcze podejście do innych to mówimy - no wiesz to tak jak z asią i "jej"autem :D I że jej rodzina nic nie powie na takie zachowanie ...

Gość gość
Facet ma rację, wy też. Ona jest bez honoru totalnie.

Gość gość
wychodzi, że to szmata