Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzynakasiula

Proszę o pomoc

Polecane posty

Nakryłam swojego męża!! Wróciłam z pracy i zobaczyłam męża z moją siostrzenicą, która ma już męża i 2 córki! Gdyby, to było z obcą kobietą, nie miałabym wątpliwości, żeby wyrzucić męża a tak? Najgorsze, że to nie było przytulanie, ani samo całowanie czy jakiejś pieszczoty, ale oni uprawiali sex! Proszę pomóżcie.

Gość gość
co mówili jak się zachowali , jak ty zareagowalas?

Gość gość
Ja bym najpierw porozmawiała z mężem twojej siostrzenicy i z twoją siostrą a później z nimi, może się uda to naprawić.

Gość gość
to już było 0/10

Wiesz szkoda że nie zobaczyli ze ich nakryłaś, teraz mogę Ci wmawiac że Ci siewydawało itp. Dobrze by było pstryknąc jeszcze foteczkę jako dowód... No ewidentnie porozmawiaj z jej mężem... skoro on nie ma skrupułów to i Ty ich nie miej... Powiedz mu otwarcie że nakryłas ich w łóżku, że na razie oni o niczym nie wiedzą, ze nie wiesz co masz z tym wszystkim zrobić, itd. Zobacz jak on zareaguje. No a potem to chyba jasne że trzeba coś z mężem zrobic, macie dzieci? Bardzo go kochasz? dasz sobie ewentualnie radę sama?

Gość gość
nic nie gadaj poczekaj na kolejną akcję wtedy zaproś jej męza na przedstawienie,