Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LALALAoo

Zwiazek z Zydem czy z Arabem

Polecane posty

Gość LALALAoo

hej :) od pół roku kręce z dwoma facetami, jeden jest Żydem z Izraela, drógi jest Arabem z Libanu (czyli dwa znienawidzone narody :)) oczywiście oboje nie wiedza o swoim istnieniu. Mam słabość do wysokich, ciemnookich brunetów, a w Polsce to sama Cebula. Żyd jest fajny zaradny, przystojny, ale nie podoba mi sie że jeździ po Polsce i Polakach, wyraża się o Słowianach pogardliwie, ale ma smykałke do interesów, no i generalnie jest za mną. Libańczyk - diabelnie przystojny, beztroski, ale leń. Sam mi kiedyś powiedział, że 90% swojego życia spęza na spaniu i zabawie :/. Chcoiaz super całuje. Serio nie wiem którego wybrać, no może mi doradzicie? :)

Holocaust chrześcijan, słyszałaś o tym co oni teraz z nami robią? Ci pie*doleni islamiści? Łeb Ci upie*dolą, fotkę se z nim strzelą, to będziesz miała tych swoich ciapatych przystojniaków :D

Gość gość
Związek z dildo w takim razie, ale jesli juz musisz zakrec sie kolo żyda, bedziesz mniej cierpiec debilko

Gość LALALAoo
wredny małpiszonie, zanim sie wypowiesz warto dowiedzieć czegoś, na temat Libańczyków LIBAN - ten kraj jest w połowie chrześcijański, prezydent Libanu to chrześcijanin, mój Arab jest marionitą, a nie islamistą. Poza tym Liban jest krajem świeckim, kobiety normalnie chodza ubrane np taka Haifa Wehbe, która jest muzułmanką, a ubiera się i wygląda super sexownie. Także daruj sobie, te debilne wypowiedźi

Gość gość
buahahahahahha najpierw stękaja o holokauście chrześcijan, a później mówią że chrześcijanie na bliskim wschodzie (marionici) to taka sama dzicz co muslimy :D hahahahto jest wlasnie mentalnosc typowego debila - polaczka. Owczywiście, że wybierz Libańczyka, w życiu nie związauj się z żydem, a już tym bardziej ktory pluje na nNaród polski :D

Gość nacjonalista1995
nie bierz chazara,oni są od zawsze antypolsko nastawieni ,trzon w NKWD oraz partii bolszewickiej stanowili syjoniści :).

Gość gość
Libańczyka <3, najprzystojniejsi faceci na Świecie <3<3 ale nie przywiązuj się do niego, bo później będziecie klepać biedę, jak jest leniem śmierdzącym. Ps. Libańczycy to nie Arabowie, tylko Fenicjanie <3

Gość LALALAoo
Po cholere wklejacie zdjęcia, o holocauście chrzescijan w Iraku, skoro on nie jest islamistą, tylko chrześcijaninem i nawet nie jest z Iraku. Boże, co zacafofani ludzie