Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obawiam się, że mąż miewa przygody seksualne

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż dużo jeżdzi w delegacje, kasy z tego ma dużo więcej niż z samej wypłaty, więc naprawde są to delegacje. Jednak Nie wiem co robi tam po pracy... No i dziś (wstyd się przyznać) przejżałam jego telefon jak rano poszedł do toalety. Była tam rozmowa z jego kolegą o jakimś zdjęciu. Kolega pisał do męża, że żona w domu (w sensie ja), a on (w sensie mój mąż) wierny sam w delegacji. Na co mój mąz odpisał, że skąd on wie, ze sam, w końcu chata wolna (mają tam wynajmowane mieszkanie). Na co kolega, że on go zna i wie, ze jest wierny. Na co mój mąż odpisał, że no tak, ale zdjęcie zrobił... No i ja teraz jestem cała rozchwiana, siedze w pracy i się nakręcam. Jak go pytam czy ma kogoś, to mówi, ze nie, ale wiadomo, że się nie przyzna. No i co teraz mam robić? Przecież nie powiem, że sprawdziłam jego komórkę... A jeszcez w roboczych był sms nie wysłany, ze "powiedział jej czy chce 3 dychy za 30 minut roboty"... CO ja mam o tym myśleć. Wiem, ze mąż z tym kolegą robią sobie czesto jaja, ale czy to też żart i jaja?

Gość gość
Powiedzcie mi jak rozmawiać? Co mam robić?