Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloddda mama

PRZEDSZKOLE PAŃSTWOWE INTEGRACYJNE CZY PRYWATNE?

Polecane posty

Gość mloddda mama

Moja 5 letnia córka (z zaburzeniem mowy-córka słabo mówi zdiagnozowano u niej afazje) chodziła przez ostatnie pół roku do prywatnego przedszkola. Ma tam zajęcia z pania psycholog, logopedą i integracje sensoryczną, wszytskie te zajęcia raz w tyg. Pomyslałam teraz aby przenieść dziecko do państw. przedszkola integracyjnego, byłam na rozmowie z panią dyrektor i okazuje się, ze zajeć logopedycznych miałaby tyle samo czyli raz w tyg. z pania psycholog również, integracji sensorycznej nie mają, pani pomoc tzw cień nie jest z dzieckiem przez cały dzień a tylko od 9 do 13. waham się czy jest sens przenosić dziecko?

Gość mlodda mamma
doradzi ktoś? może są mamy które mają dzieci w przedszkolach integr.?

Gość gość
zdecydowanie lepiej dzieci się czują w prywatnych przedszkolach. W tym roku zapisałam moją córkę do prywatnego przedszkola http://www.promyk.szczecin.pl i Natalka jest zadowolona, uśmiechnięta, opowiada nam jakie miała ciekawe zajęcia, co dziś robiła. W prywatnych przedszkolach grupy dzieciaczków są mniejsze przez to dzieci lepiej są pilnowane. Smaczne jedzenie podają, naszej córce smakuje. Pracują miłe panie, które mają serce do dzieci. Po za tym w przedszkolu do którego chodzi nasza córka nie mam mowy o chorobach. Dzieci z infekcją muszą zostać w domu. To też jest dla nas dobry wskaźnik że zdecydowanie lepsze są prywatne placówki przedszkolne.