Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

akupunktura kosmetyczna

Polecane posty

Gość gość

mam nietypowe pytanie. Chodzi o to że chciałabym iść na akupunkturę kosmetyczną, ale nie wiem czy jest to dobry pomysł, możecie mi jakoś doradzić w tym temacie? Jaki zakład kosmetyczny polecacie a co najważniejsze jaka jest cena takiego zabiegu? :przewraca:

Gość gość
Znajoma kiedyś spróbowała :) była na kilku sesjach niestety nie zauważyła żadnych efektów... A co do cen to raczej z przedziału jak tutaj: zyskoman.pl/cennik-uslug/311-ile-kosztuje-zabieg-medycyny-niekonwencjonalnej.html

Gość go_ska
Ja byłam na takich zabiegach z użyciem igiełek w Profemedzie w Warszawie. Nie jest to tania metoda, bo 1 sesja to koszt ok. 150zł - a aby zobaczyć efekty należy zrobić kilka takich zabiegów. Ja zmagałam się z bólami menstruacyjnymi - nic mi nie pomagało i na prawdę juz miałam tego dosyć. Koleżanka poleciła mi własnie ta klinike i musze powiedzieć, że jak ręką odjął. Czasami jak inne metody nie działają warto spróbować czegoś nowego, tylko w tym przypadku trzeba sie liczyć troszkę z kosztami, ale ja byłam w stanie zapłacic juz kazdą cene, żeby w końcu nie mieć wyjetych kilka dni w miesiacu z życiorysu.. a tak niestety bywało.

Gość alejanna
O kurcze nie pomyślalam, ze akupunktura może w tym przypadku pomóc... muszę się nad tym zastanowić wiec poważnie, bo juz nie daje rady ;[

Gość Maksineczka
Ja też polecam aku na różne dolegliwości może zdziałać cuda. Ja męczyłam się z bolesnymi miesiączkami, brałam leki przeciwbolowe i tak umierałam, a po sesji akupunktury przeszło jak ręką odjął :) Też byłam w tej klinice w mariocie i mogę polecić.

Gość Igulec28
Skorzystałam z promocji 5 zabiegów za 500zł właśnie w Profemedzie - akupunktura na stres. Znajoma mnie namówiła i świetna sprawa, można się zrelaksować. Bałam się, że będzie bolało, ale nie ma się serio czego obawiac, to sa malutkie i cieniutkie igiełki - a moga zdziałać cuda. Mi pomogła akupunktura jeszcze na bolesna miesiączki.