Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osrany kibel co za brak kultury świnie

Polecane posty

Gość gość
u mnie w pracy sama osrana inteligencja z wyższym wykształceniem kible jak wychodki ,damy nie potrafią nawet podpaski zawinąć przed wyrzuceniem .obrzydliwość

Gość gość
No jak tak można ja zawsze szoruje szczotą na błysk i jest kulturka a nie jakie świenie obmierzłe po collegu a kibla wyczyścić ich nie nauczyli

Gość gość
bo ważna jest też kultura osobista a wiele osób jej nie ma ,albo też są niedowartościowani i uważają że jak zostawią osrany kibel to następna osoba lub kobieta która sprząta firme pomyśli że w domu mają służbę która po nich g... sprząta

Gość gość
najgorsze chamy i osrańce to prezesi i dyrektorzy myślałem że mi flaki wyrwie jak po jednym weszłem do kibla ,czegoś takiego to nawet w akademiku nie było

Gość gość
od razu widać po tym co w kiblu zostaje kto swoje wysokie stanowiska zdobył ciężką pracą a kto złodziej !

Gość gość
usta.gif reka.gif

Gość gość
a za co biorą kase sprzątaczki

Gość gość
wez- ja miałam lokatorów w mieszkaniu, które wynajmuję.Mieszkali 10 mies- ANI RAZU nie umyli kibla;/// uznawali chyba, że spłukiwanie wody starczy;/

Gość gość
co za świnie tak ciężką machnąć tą szczotą i to g****o zdrapać po sobie :o

Gość gość
weszlem? hehe kup slownik. a tak na marginesie maz mojej siostry to wlasnie taka swinia ze osra kibel i tak zostawia, szlag mnie trafia jak po nim musze wejsc.

Gość gość
sprzątaczki są do utrzymania ogólnego porządku w firmie a nie są osobistą służbą jakiś sraluchów ,może jeszcze powinny srajtaśme podawać albo d... wycierać

Gość gość
ci co kibla nie wycierają to pewnie ci co chodzą z obs||raną du||pą cały dzień zamiast się podmyć bo wierzą, że papier starczy a później ruc||hać się chcą świnie z takim dups||kiem czarnym !

Gość gość
u mnie w pracy sami krawaciarze a kibel jest tak obsrany jak obora szczyny na podłodze i ścianach ,sprzątaczki zmieniają się co chwila bo żadna nie chce za marne grosze tych brudów czyścić,na dodatek zupełny brak szacunku dla tych kobiet moje koleżanki i koledzy nie potrafią odpowiedzieć nawet dzień dobry sprzątaczce

Gość gość
mam wyższe cele niż sprawdzanie czy obsrałem i osikałem kibel myśle o swojej pracy żeby ją prawidłowo wykonać ,a od czyszczenia kibla po mojej wizycie jest osoba która ma to w umowie o pracę

Gość gość
a ja jestem sprzątaczką i w umowie mam wejść i posprzątać biuro i toalety po zakończonej pracy szanownych państwa urzędników ,więc jak w ciągu dnia ktoś z szanownej elity zafajda kibel to reszta towarzystwa w tym g... do rana siedzi

Gość gość
podbijam, bo zarówno ciekawe, jak i pouczające :classic_cool:

Gość gość
ja zawsze sprzątam kibel po robocie szczotką, trwa to kilka sekund no chyba, że poważniejsza sprawa to trzeba się namachać a po czasie człowiek nawet zaczyna to lubić :D

Gość gość
doskonale wiem, o czym mówisz. mnie, kiedy mieszam szczotką w kiblu, przypominają się najlepsze lata beztroskiego dzieciństwa