Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemjaksienazywam

zbyt duży popęd seksualny

Polecane posty

Witajcie,mam 15 lat,dojrzałam bardzo szybko (pierwsza miesiaczka 9 lat) troche glupio mi pisać,ale musze sie poradzić i wygadać. Głupio mi nawet zadawać się ze swoją klasą,są zupelnie z innej bajki,czuje że mnie nie rozumieją,nie potrafimy sie dogadać. Ich docinki z powodu mojego biustu również są żalosne. (mam rozmiar D a jestem bardzo szczupła). Wiek wiekiem ale byłam u lekarza w akademii,stwierdzil,ze moj wiek biologiczny czy cos(nie znam nazwy) jest na 19 lat jak na ten moment. Wszystko się zaczelo przez pierwszą miesiączkę. Również o wiele szybciej zaczeli mi sie podobać chlopcy(oczywiście starsi z 3-4 lata) i mam mocny popęd seksualny. .Nie moge sobie z tym poradzić,to jest bardzo uciążliwe i mam tak od dłuższego czasu. Miałam "starcie' z chlopakiem no,ale do pelnego stosunku nie doszło (bo nie chcialam,bo sie balam ze sie skonczy nasz zwiazek po tym .za szybko jak na ten wiek moim zdaniem. rozum co inngo i uczucie tez co innego.....)a do tego bardzo mocno mnie zranił i zostawil. Czuje sie jak naiwna małolata(tak,jestem,wiem). Nienawidze tego,ze często jestem napalona... pomozcie..

Gość gość
chlopaki w twoim wieku jak ich nagle weźmie i nie maja z kim...to poprostu masturbacja, na jakis czas pomaga a kobietom pomaga lepiej poznac swoja seksualnosc

Gość gość
spokojnie... nie ma co sie wstydzic ze masz taki poped , w Twoim wieku to normalne,to znaczy ze jestes zdrowa i prawidlowo sie rozwijasz, dobrze zrobilas ze nie oddalas sie temu koledze:) czekaj na tego odpowiedniego a tymczasem swoje potrzeby seksualne mozesz zaspokajac sama :)

niestety Cię nie pocieszę. nadal będziesz odczuwać duży popęd i za rok i za dwa i za pięć czy osiem :P. póki co masturbacja. faktycznie masz rację na seks jest jeszcze trochę za wcześnie, poczekaj do 17-18. mimo iż już masz wrazenie że nie dajesz rady sama to Ci właśnie raczej zostaje...

Gość gość
Napisałabym coś, ale zupełnie nie wiem co Ci poradzić. Sama dostałam okres dopiero właśnie w wieku 15 lat :P Myślę, że dobrze Ci radzą, musisz radzić sobie na razie sama. A z seksem poczekaj, mimo, że jesteś dojrzała to chłopcy w twoim wieku to dzieci i tylko będziesz niepotrzebnie cierpieć przez kolejnego gówniarza ;/

Gość niewiemjaksienazywam
ale ja juz nie wytrzymuje od 4 lat codziennie w nocy płacze z tego powodu i mam mysli samobójcze

Gość gość
W takim razie powinnaś iść do psychologa/ seksuologa. Może oni Ci pomogą. Coś podpowiedzą i przepiszą jakieś leki, żebyś czuła się lepiej ;)

leki? nie przesadzasz przypadkiem? wiek biologiczny (nie.pamietam czy to ta nazwa) lekarz ocenil na 19 lat. mam cholernie wysoki testosteron i jeszcze cos.. ale powiedzieli że nie dadza mi nic bo to dopuszczalna norma.

Gość gość
wytrzymasz jeszcze jakiś czas na pewno :) skoro ja wytrzymuje a mam 21 lat i dalej dziewica :D