Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z uciażliwą siasiadka pomozcie !!!

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie mam problem z sasiadka i nie wiem co mam zrobic ... Sasiadka ma wykupione mieszkanie na własnosc ja mieszkam w mieszkaniu gminnym . Jej sie wydaje ze jak ma to mieszkanie to wszystko ( wliczajac mój ogrodek na który mam umowe i płace co miesiac do czynszu iles tam za uzywanie ) jest jej . Mam psa z którym wychodze zawsze na smyczy i zawsze poza teren gdzie mieszkamy na pola z tylu ale ja to razi i ciagle sie czepia ze na jej teren wychodzimy . Jednak ja nie lubie sie kłocic wiec traktuje ja jak powietrze zero reakcji... za to dzis mnie wk**rwiła maksymalnie okazało sie ze ona chodzi po wsi i mówi ze ja jestem jakas patologia ze pije , ze mój pies sika na jej klatce mało tego mówi ze ja wyzywam ja w twarz ( nigdy nie zamieniłam z nia słowa nawet jedynie mja córka mowi jej dzien dobry bo ucze dziecko zeby szanowało starszych ) . Słuchajcie czy ja moge np pojsc do prawnika i wystosowac do niej pismo o zaprzestanie rozpowiadania na moj temet takich rzeczy ? jest taka mozliwosc ?

Gość gość
czym ty się przejmujesz? wszyscy zawsze będą gadać różne rzeczy o tobie. mieszkałam i na wsi i w mieście i wszędzie się obgadują. mądrzy ludzie nie będą jej wierzyć. nie martw się. ja też się czasem nasłuchałam o kimś różnych rzeczy ale stwierdziłam,że patologia to ta osoba,która obgaduje innych.

Gość gość
jak najbardziej.Najlepszy bedzie Prokurator.To są pomówienia i psuje Ci opinię.

Gość gośćautorka
ja rozumiem z tym ze ja pracuje w takim mijescu ze ludzie do mnie przychodza i bezposrednio zadaja i mało komfortowe pytania typu ile wypiłam wczoraj albo czemu na dziecko sie dre . no troszke na poczatku to traktowałam jako jej ososbiste patologiczne uposledzenie ale kurcze teraz to przegieła z lekka . A saam osobiscie byłam swiadkiem tego jak na swojego szescioletniego wnuka krzyczał nie oszczedzajac w słowach typu : jestes po***kuwiony bo złamał jej pelargonie na parapecie jeden kwiatek !!! no przegina ktos ja musi nauczyc rozsadku

Gość gość
upupupupuppu

Gość gość
Idź do prawnika i sporządźcie pismo. Przestraszy się.