Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myjecie tyłek po robocie czy tylko papierem ankieta

Polecane posty

Gość gość

Ja wycieram i podmywam mydełkiem i gąbeczką :)

Gość gość
ja myje się wilgotnymi chusteczkami a w domu mam baterie bidetową, nie wyobrażam sobie wetrzeć resztki gófna suchym papierem w skóre, masakra

Gość gość
nie wycierasz gó w skórę tylko w papier a później się podmywasz za pomocą mydła i gąbki, a gdzie można kupić takie chusteczki najlepiej paczkowane po 100 albo coś ?

Gość gość
Po robocie? Nie pracuję tyłkiem :P :P :P

Gość gość
mokre chusteczki np. pampers

Gość gość
ha ha ha czy to w zwiazku z topikiem ze skonczyl sie papier toaletowy?? :D ja juz tam pisalam, ze myje woda i mydelkiem a po sikaniu oplukuje i wycieram do sucha papierem, jak jestem poza domem to mokre chusteczki albo chociaz zwilzam papier woda, nie wyobrazam sobie wytrzec tylka samym suchym papierem, rozmazac, na to majty i hajda do wieczornego prysznica :D

Gość gość
ja je.bie, co za temat. juz calkiem sie wam w dopach przewraca. jak nie macie o czm pisac to weź sie zbrandzlujcie, rozluźnicie się przynajmniej. może sie wam umysł rozjaśni i ciekawszy temat wymyslicie. p*******e

Gość gość
zazdroszcze. wycierac kupe gąbką, opłukać, a pozniej znowu ta sama gąbka z resztkami kupy. rewelacja acha jeszscze jedno. mycie się po każym sikaniu niszczy naturalna flore bakteryjna. ludzie nie popadajcie w skrajnosci. mycie rano i wieczorem wystarczy! i mokre husteczki DO TYŁKA.

Gość gość
nie mycie, tylko oplukanie i tylko po wierzchu, co mi niby zniszczy? :D robie tak od lat i zadnych infekcji nie mam, raz trafila sie grzybica po antybiotyku. a tylek myje sama reka z mydlem a nie gabka.

Gość gość
Ja nie wiem czym wy sracie ze kupa wam na majtkach zostaje. ja wycieram papierem i jest zawsze czysty, no chyba ze mam sraczke, a to sie zdarza rzadko bardzo. I nie muszę gabka wycierać, żeby kupa zeszła wtf, nawet o tym nie myślałam, ze ludzie takie rzeczy robia

Gość gość
papier czysty, ale powachaj :D

Gość gość
Biorę prysznic i myję głowę :D

Gość gość
nie wyobrazam sobie wytrzec tylka samym suchym papierem, rozmazac, na to majty i hajda do wieczornego prysznica xx Rozmazać? Robisz permanentnie na rzadko? :P