Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LenKuskaa

Ciaza po poronieniu.

Polecane posty

Gość LenKuskaa

Czesc..tydzien temu stracilismy nasza malenka Kruszynke .Byla to wczesna ciaza( ale z racji tego ze jak pojechalam do szpitala na usg nic nie bylo juz widac,a beta spadala od kilku dni-czulam sie inaczej..wiec wiem-nie dalo sie okreslic ktory to byl tydzien ,w kazdym razie nie pozniej niz 5-6. Nie mialam zabiegu,dostalismy zielone swiatlo zeby sie starac od razu. Bardzo chcialabym znow byc w ciazy jednak strasznie sie boje ze znow poronie.Mam podejrzenie policystycznych jajnikow jednak hormony w normie.Naczytalam sie juz na necie strasznie duzo..niektorzy polecaja zrobic badania na rozyczke cytomegalie toksoplazmoze zespol antyfosolipidowy...masakra jakas. Wiem ze tragedia jaka jest utrata ciazy przezywa wiele..bardzo wiele kobiet,jednak ciezko mi sie otrzasnac... Czy sa tu Mamy Aniolkow ktore niedawno przeszly to co ja i ponownie staraja sie o ciaze? Lekarka z polski(ja mieszkam w uk) polecila brac acard a od zobaczenia dwoch kreseczek-takze duphaston.

Gość gośćOlgga
Moim zdaniem powinniście starać się o kolejna ciążę i nie wkładaj sobie do głowy badań itp. Ciesz się każdym dniem ze swoim mężczyzną:)