Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałam 300 zł praktycznie za nic

Polecane posty

Gość gość

Czesc, chce wam napisać o czymś co mi się wczoraj przydarzyło :-) Otóż siedzę znudzona na necie, nagle patrzę a tu ogłoszenie wystawione przez jakiegoś chłopaka z mojego miasta - 27 lat, proponuje spotkanie BEZ SEKSU, zwyczajna taka randka ale oferuje za to 300 zł, bo nie ma dziewczyny a chciałby z kimś się wybrać na spotkanie:-) najpierw pomyslalam, ze to żart, ale napisałam do niego. Wymieniliśmy się zdjęciami, umówiliśmy się w centrum miasta. Chlopak okazał się naprawdę sympatyczny, poszliśmy na spacer, kawę, a potem do kina na film. Po wszystkim dał mi kopertę a tam 300 zł:-) Do tego wymieniliśmy się nr tel i nadal jesteśmy w kontakcie:-) Jestem mega zadowolona, ale do tej pory nie wierzę:-D dostałam kasę praktycznie za nic, nawet się nie zmuszałam żeby spędzić z nim ten czas. Co o tym sądzicie??

Gość gość
Że tak się zaczyna...

Gość gość
co się tak zaczyna?

Gość gość
Sprzedawanie się, sponsoring.

Gość gość
Ze gdybym ja milo spedzila z kims czas, to wstyd by mi bylo brac za to pieniadze... horzej niz k***a

Gość gość
jakie sprzedawanie się? sponsoring to dawanie d**y, a nie pojscie do kina. to jego pieniądze i sam zaproponował, ze chce bym je wziela. dlaczego miałabym nie skorzystać? a was już dupa boli bo same byscie chciały taką okazję

Gość gość
jak daja to trza brac.

Gość gość
Sprzedawanie.. ale nie zrozumiesz tego. Więc klawiszy marnował nie będę.

Gość Klementyna100
Chłopak przystojny? podoba ci sie?

Gość gość
no wytłumacz bo nie rozumiem:-) co sprzedałam? trzy godziny swojego czasu? on mogł wyjść sobie na randke, ja dostałam pieniądze, które teraz mogę sobie wydac i tyle. po co ten ból d**y ludzie:-D

Gość gość
to ja byłem tym facetem i nie kłam, bo mi dałaś d**y :P

Gość sponsorowana_
to ja daję d**y staremu dziadowi (40lat) za 200 a ta ma taką kasę za nic,to niesprawiedliwe!

Gość gość
Fajnie, że Ci się udało:) 300 zł piechotą nie chodzi ale szczerze mówiąc ja bym nie wzięła. Nie byłabym w stanie. Nawet jeśli ktoś by mi proponował i namawiał to głupio czułabym się sama przed sobą, że ktoś mi płaci za to że się z nim spotykam. Ale jeśli ktoś nie ma takich obiekcji to niech się cieszy z pieniędzy:) (nie piszę tego złośliwie!). Pozdrawiam CIę:)

Gość gość
Nie ma nic za darmo

Gość gość
nie rób tego więcej,bo nie znasz go i nie wiesz jakie ma zamiary,teraz niezobowiązujące spotkanie bez seksu,ale następne już może tak nie wyglądać..uważaj na siebie,bo rożne koleś może mieć zamiary,nie wierzę że daje Ci kasę tylko za wypełnienie swojego czasu zwykłym spotkaniem,najpierw może chodzić mu o to byś poprostu mu zaufała...

Gość gość
DOKLADNIE

Gość gość
tez tak chce!!!

Gość gość
Nieźle, bo ja mogę zapłacić 500 tylko za same pieszczoty i oral. Ale jakoś nie można znaleźć zadnej fajnej dziewczyny we Wrocławiu.

Gość gość
wszystko teraz drozeje,takie czasy, 200zl z********ie to juz przezytek,szkoda ze polska nie dogania europy, ceny u nas europejskie a zarobki jak u ruskich.