Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy dzień w zerówce w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

Witam! Jak wygląda pierwszy dzień w zerówce w przedszkolu? Nie mogę się dodzwonić i zapytać co kupić, jakieś przybory, książki. Nie mam też jak podjechać i zobaczyć czy są jakieś wywieszone informacje. A zamieszkam w okolicy dopiero w niedzielę. Tzn pokupowalam już jakieś kredki, farbki, bloki, zeszyty, ale chyba nie muszę tego zabierać w pierszy dzień?

Gość gość
Co placówka to inny zwyczaj- skąd mamy wiedzieć jak jest u ciebie? U nas składaliśmy się na wyprawkę- pani sama kupowała więc nic nie trzeba było nosić. Nie chce mi się wierzyć, ze żadnego kontaktu z placówką nie masz ale jeśli tak jest naprawdę to odpusć sobie te farbki w pierwszy dzień. Doniesiesz wszystko jak się dowiesz co i jak.

jak nie ma informacji czy tez sie nie mozesz dodzwonic to spokojnie na 100% 1.09 dowiesz sie czego trzeba od nauczycielki przeciez pierwszego dnia nie beda z miejsca potrzebne farby , kredki itp.Moja córka tez idzie do zerówki i z tego co wiem jest tak ze rodzice nie kupuja wyprawki tylko składaj sie zeby dzieciaki miały równe wszystko co uwazam za dobry pomysł :) nie panikuj nie ma sensu .Zostawmy sobie panike na 2015 jak nasze dzieciaki pojda do szkoły juz :)

ja też nie dostałam żadnych informacji... kupiłam wszystko całą wyprawkę od plecaka po linijkę mam nadzieję że u mnie nie ma tego zwyczaju składania się :/ bo co bym wtedy zrobiła z tymi rzeczami za które wydałam ponad stówę. Słyszałam tylko że nauczycielka zamawia książki a o przyborach nic nie słyszałam :(

Gość gość
Nie możecie poczekac na zebranie rodzicow? Albo na informacje pierwszego dnia w zerówce? Trzeba to od razu cale,zakupy robić? No i myślę ze linijka nie będzie potrzebna.

Gość gość
Pierwszy dzien jest organizacyjny, nie stresuj sie, bedzie zebranie zaraz w pierwszym tygodniu to wszytskiego sie dowiesz.