Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje się seksu

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam za sobą poważny związek i przelotną znajomość ale pomimo tego jestem dziewicą. Pieszczoty w wykonaniu mojego chłopaka w ogóle mi się nie podobały i teraz myślę że coś ze mną nie tak bo nie odczuwam przyjemności. A ponad to boję się seksu nawet przy użyciu prezerwatywy że zajdę w ciąże. Możecie mi jakoś pomóc?

Gość gość
Czemu pieszczoty Ci się nie podobały ? Twój eks był tego świadomy ? Każdy lubi coś innego, więc (wg mnie) trzeba mówić facetom co nam się podoba, a co na nas zupełnie nie działa :) A co do ciąży, jeśli się boisz, to znaczy, że nie jesteś gotowa na seks i tyle. Nic nie jest z Tb nie tak.

Gość gość
mówiłam :P chyba spróbuje otworzyć się i mówić co mi się podoba :) też tak myślę ale po prostu to taka paranoja chociaż chciałabym już przeżyć pierwszy raz

Gość gość
wstydzę się powiedzieć mu że chciłabym na niego sikać i wyjść na ulicę goła, że podoba mi się jego tata :-(

Gość gość
Mam to samo, ale stwierdziłam, że wolę poczekać, niż na siłę tracić, bym była już nie-dziewicą. Ja też miałam problemy z mówieniem o swoich potrzebach, ale jednak się przemogłam i wyszło nam to na dobre ;)

Gość gość
Zaufanie w związku to podstawa, ustal jednak przed gdzie bd oddany mocz, nie każdy lubi takie niespodzianki

Gość gość
dzięki za podszywanie się :P inteligentne z tym moczem. brawo.

Gość gość
W sumie nie trzeba nawet mówić co nam się podoba. Czasem wystarczy przesunąć jego dłoń i już facet skuma.