Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja szwagierka to tępa idiotka

Polecane posty

Gość gość

ma dwójkę dzieci rok po roku, p*****lnięta jest, że zdecydowała się na drugie dziecko, ja mam jedno i nigdy więcej kolejnych

Gość gość
co cię to obchodzi? karmisz te jej dzieci????

Gość gość zniesmaczony
idiotką jesteś ty! piszesz w wulgarny sposób, wyzywasz kogoś, a co cię w ogóle jej życie obchodzi? i tak cię to boli, że aż musiałaś temat założyć? szwagierce to powiedz w oczy, a nie na kafe kozaczysz i podskakujesz!

Gość gość
nie ma to jak krowa wpierda/lająca się w cudze życie

Gość gość
pewnie wpadke zaliczyła myślała ze ja można bezkarnie zapinać a tu niespodzianka i pewnie zeby głupio nie było to każdemu wmawia ze to planowane przecież nikt z wlasnej woli nie strzela sobie bachora rok po roku :D

Gość gość
Po pierwsze co cie to boli ile i kiedy ma?? Po drugie mala roznica wieku jest wg dobra... U mnie jest 1.5 roku i tu cie zaskocze obie ciaze planowane... Nie chcielismy duzej roznicy wieku

Gość gość
Znaczy,ze brat twojego meza to dzieciorob:O

Gość gość
ja pierdzielę... pieprznięta to jest autorka tego tematu

Gość gość
Autorko dzieci rok po roku ma mój brat a ma ich siedmioro ale on i żona jeżdżą takimi samochodami i mają taki dom na który ciebie w życiu stać nie będzie. Po co takie chore teksty łożysz na te jej dzieci czy co, że się tak oburzasz. Sama pewnie biedę klepiesz bo mąż nieudacznik i innym zazdrościsz, że ich stać.

Gość gość
My też mamy 2 dzieci urodzonych w krótkim odstępie czasu[14 miesięcy]. Zapewniam Cię, że była to przemyślana decyzja -odchowam dzieci do wieku przedszkolnego i wrócę do pracy. Właśnie najmłodsze od września pójdzie do przedszkola, a ja od października wracam do pracy. Dwoje dzieci w zbliżonym wieku to wcale nie taki głupi pomysł.

Gość gość
dzieci rok po roku to tylko przez pierwszy rok męczarnia, ale potem mama takich dzieci ma już o niebo lepiej niż mama jedynaka, bo jej dzieci bawia sie razem

Gość gość
Szwagierki, które były jedynymi siostrami, to rozwydrzone klabzdry, które nie mogą pogodzić się z utratą swojej pozycji. Tępe tłuki zazdrosne o własnych braci.