Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO CZYM POZNAC POLKE ,za granica,po czym poznac ze to POLKA?

Polecane posty

Gość gość

? po czym

Gość gość
polki sa dosc ladne, maja jasne wlosy i oczy, sa wysokie i szczuple,jak farbuja wlosy to tylko na blond ! polke poznam z daleka

Gość gość
jestem niska i mam ciemne włosy ;D

Gość gość
we francji poznają że jesteś ze wschodu nie wiem po czym bo ciuchy mam dobre dużo ciuchów też dostałam od znajomej angielki i chodziłam tam do fryzjera wydawało się że nie odbiegam od innych ale często np jak wchodziłam do sklepu to pytano mnie czy jestem "ruska"oni wszystkich ze wschodu określają jako "ruski"

Gość gość
Byłam w Lodnynie i gdy na horyzoncie widziałam fatalnie i tandetnie ubrane dziewczyny, do tego tlenione na blond z matowymi niezdrowymi włosami. Ale przede wszystkim to co się rzucało w oczy to tandetny styl ubierania

Gość gość
I jeszcze jesteśmy jakies takie mdłe, nijakie na tle wszystkich kobiet różnych narodowości które widziałam w Londynie,wiec nie wiem skad wzięło się powiedzenie że polki najpiękniejsze:-( vhyba same sobie tak wymyśliłyśmy:-)

Gość gość
Polki te mlodsze(od 18 -40 lat ) sa zadbane ,dbaja pielegnuja wlosy i juz tak nie farbuja wlosy jak dawniej na ten tandetny blond-ktory lamie wlosy !!!! Teraz jak farbuja wlosy na blond ,to jest to zazwyczaj ladny odcien blondu .

Gość gość
bo w polsce tanie rozjasniacze wlosow typu Joanna ,nadal czasi nimi rozjasniaja ,zamiast zainwestowac na lepszy rozjasniacz !!!! i + trzeba wtedy o takie wlosy bardzooo dbac,przewaznie farbuja ,rozjasniaja i nie dbaja o wlosy... i wtedy wlosy robia sie okropne,wrecz odbieraja urody takie wlosy zniszczone,tlenione-polamane..zamiast podreslic ich urode,to odbieraja wlasnie takie wlosy !!

Gość gość
W ANGLI to pelno ludzi o sraczkowatnym kolorze skory.... i rzadko mozna spotkac kobiete z jasna mleczna karnacja !!

Gość gość
ze polki blond to pierwsze slysze, ja slyszalam opinie ze sa niskie, krepe,niewywrotne z czarnymi wlosami i koniecznie grzywka na bok. hahahah , ja jestem wysoka , mam oliwkowa karnacje i ciemne wlosy i mie biora czasem za wloszke..mieszkam w norwegii i na tle norwezek wypadamy kiepsko.. to sa zwykle wysokie szczuple kobiety , geste blond wlosy i wcale nie blada cera(nie mylic z opalonym) ogolnie maja ladne rysy twarzy, i male noski, nie to co my :P ogolnie to dosyc ladny narod, no i wyzszy niz polski :) ja mam 175 i tutaj raczej jestem przecietna a w Polsce to slysze w sklepie: oooo , na pana to to nie bedzie :P hehe to samo z biustonoszem, jestem dosc szczupla a mam miseczke D,mnostwo norwezek ma takie piersi i wybor do koloru do wyboru, a w polsce poszlam do dobrego sklepu z bielizna i Pani mi mowi oooo na Pania to nie mamy takich eleganckich...noz k***a ...i pokazuje mi tylko namioty dla starych bab, boze ja nie wiem co te dziewczyny w Polsce o duzym biuscie robia zeby zdobyc ladna bielizne :/

Moj facet, anglik, mowi ze poznaje po oczach polakow, i troche musze mu wierzyc, bo czesto ma racje.

Gość gość
SRACZKOWATA ,o kolorze kupy karnacja juz nie jest modna.,,,,

Gość gość
po oczach poznaje ,czyli jakie oczy maja polaki ?

Gość gość
owszem,sraczkowata nawet jak byla modna to byla brzydka, wbrew pozorom oliwkowa to calkiem co innego, to nawet nie jest bardzo ciemna skora, jestem przeciwniczka spalonej cery lub "tylko"przesadnie opalonej,

Jakos tak specyficznie osadzone, musialabym go poprosic o doglebniejsze wyjasnienie, bo zapomnialam. Ale przeciez moze tez byc tak, ze on mysli, ze po oczach, a poznaje po, dajmy na to, stylu ubierania sie. Ja najczesciej poznaje po akcencie.

Gość gość
typowy polak to : DUZA GEBA jak u baby ze wsi ,nochal jak klamka od zachrysti ,badz NOCHAL jak KARTOFEL... :( + ubrany jak wsiur ,tandetne ciuchy ... :( swinki kolor wlosow + oczy niebieskie ...-typowy polak..

Gość gość
tu w norwegiii to polke tez poznamy ale jeszcze nie az tak, ale najlepsze ze polaka to z daleka :) chyba nie zdarzylo mi sie pomylic, no moze ewentualnie z litwinem :)

Gość Pewien Pann
Mi sie podoba jasna mleczna -rozana karnacja piekna jest i takie kobiety dlugo wygladaja mlodo,w przeciwienstwie do tych o ciemnej karnacji-sraczkowatej jak to mowicie itp..

Gość gość
mi tez, chociaz sama ma oliwkowa, nie o zabarwieniu rozanym , ale tez podobaja mi sie takie porcelanowe buzie, tylko ze na takiej widac kazdy mankament i musi to byc bardzo zdrowa cera, ale fakt dodaje swiezosci i wyglada sie mlodziej :)

Gość gość
Dlaczego nie podoba wam sie karnacja skora w kolorze kupy ?? ja mam taka ,a przeciez kiedys opalaliscie sie secjalnie zeby miec taka karnacje jak moja !!

Gość gość
a kto napisal ze ktos sie opalal na taka ciemna?

Gość gość
Tak o jasna mleczno rozana karnacje ,trzeba bardzoo dbac wrecz obsesyjnie ,bo na takiej skorze wszytsko widac poczwornie ,niz na ciemnej karnacji ,dajmy dwie kobiety z tymi samymi problemami skory,jedna ma jasna mleczna rozana karnacja,a druga ciemna i na tej ciemnej nie widac tak problemow skory,jak na jasnej mlecznej karancji .

Gość gość
to tak jak ja mam ta oliwkowa, to tez jasna skora (wpiszcie sobie w google grafica) ale juz nie o zabarwieniu rozanym i jednak drobne zaczerwienienia mniej widac, ale taka rozana tez bardzo mi sie podoba , mimo ze na pewno wymaga wiecje uwagi :)

Gość gość
to w norwegii sa takie same kobiety jak w holandii ? tez sa wysokie a nawet bardzo wysokie tez mam 175 cm. i nigdzie jeszcze nie udalo mi sie spotyka wyzszych ode mnie kobiet na jednej ulicy przynajmniej kila ! blondynki naturalne o dlugich wlosach okraglych buziach malycg noskach i niebieskich oczach, ale nie zawsze sa chude bo tez czesto sa "doopiate"dosc , a polki sa ladne mi to powiedzieli w niemczech - TAK pewna rodzina przyjechala do wrocka, usiedli pod ratudzem w "piwnicy swidnickiej" i szukali brzyduli i nie znalezli - ponoc ani jednej brzydkiej kobiety - tak mi powiedzieli,wiec jednak to prawda !

Gość gość
a rudzi naturalnie skad sa?

Gość gość
:) moze zalezy od gustu, norweszki maja raczej proporcjonalne figury i rysy twarzy tez, no i te wlosy, prawie zawsze geste a chyba zawsze po pas, i zadbane,jak dla mnie to my wygladamy slabo przy nich, oczywiscie nie jest to zawsze regula, ale one maja bardziej dzeiwczece te buzie i nie ma tak ostrej i wulgarnej urody, maja tez mniej kanciaste twarze (nie mylic z zarysowanymi twarzami, bo takie tez maja) tylko maja te buzie jakies takie... no dziewczece, ja i moje kolezanki i koledzy sami to widzimy ze przy nich slabo, (siebie pod uwage tez bierzemy, nie krytykujemy tylko innych polek :)

Gość gość
hmm norwezek naturalnie rudych to moze widzialm z jedna przez te lata tutaj, mezczyzn tez, nie sa to tylko blondyni, a faceci ? wysocy, i nie przypakowani przesadnie, ale z meska budowa, bardziej dbaja o kondycje niz o wyglad kulturysty, malo brzuchatych nawet starszych, oj malo, moj jest polakiem ale kazdy mu mowi ze sie wpasowal uroda bo przypoimina wikinga hahah, jest wysoki, ma dlugie wlosy i brode, ciemny blondyn, do tego zielone oczy i dlugasne rzesy, ja to przy nim jak z innego kraju :)

Gość gość
e tam norwezki wcale nie sa takie ladne,ale bardzoo dbaja o siebie ,bardzooo dbaja o wlosy wrecz obsesyjnie (maseczki,odzywki,ampulki,dobry fryzjer) a i sa piegowaci

Gość gość
pod ratuszem oni usiedli miala byc ,zreszta ja wlasnie wrocilam z wrocka,czas chetnie spedzalam na ryneczku- piekny jest! i zrobilam duuuuzo zdjec wiec widzialam naprawde ze jest tam duzo mlodych ladnych dziewczyn zwlaszcza wieczorowa pora w cieply dzien,doslownie tlumy mlodych ludzi sa do pozna w nocy nawet

Gość gość
Piekne sexy sa dlugie rzesy mm marzenie ..