Gość gość Napisano Sierpień 28, 2014 Czuje się bardzo samotna. Koniec wakacji spędzam jak zwykle siedząc w domu, rozmyślając i płacząc. Nie chciałam, żeby tak było cały czas, więc postanowiłam wziąsc sprawę w swoje ręce, wiec zaprosiłam sobie koleżanki, wydałam ostatni hajs na jakieś słodycze i co sie okazało, ze jednak jedna nie może przyjśc, więc druga też i stwierdziły, że jest to bez sensu. Nie mam takiej swojej przyjaciólki od serca, która ze mną porozmawia, wysłucha i gdy mam złe dni po prostu będzie. Chodzę z chłopakiem 2 lata, niby każdego dnia ze sobą piszemy ale przeczytałam, że został zaproszony przez kolegów do klubu na piwko. Ciągle myślę o tym, bo jeszcze nic mi o tym nie powiedział. Boje się bo nigdy nie chodziliśmy nigdzie oddzielnie. Mam wrażenie, że chce się zabawic, wypic i pobawic się z dziewczyami. Wiem kurde że może przesadzam ale boje się że i jego stracę i zostanę zupełnie sama ... Proszę o jakieś słowo bo za niedługo wyjdę z siebie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach