Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból i twardnienie brzucha w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jestem w 15tc ciąży i właśnie skończyłam walkę z infekcja. Ogólnie miewam czasami bóle brzucha. Od 2 dni mam lekkie bóle jak na okres , nie są jakieś strasznie mocne ale nieprzyjemne ale do tego mam wrażenie , ze mój brzuch czasem robi sie twardy. Musze wspomnieć , ze ostatnio zbiera mi sie powietrze w jelitach , to może od tego? Martwię sie. Tydzień temu widziałam maluszka i było ok. Ale zaczynam wariować przez ten internet. Miała może któraś z was tak jak ja? Proszę o poradę. Z góry dziękuje.

Gość gość
Zależy jak często Ci ten brzuch twardnieje. JEśli sporadycznie to raczej wszystko ok. JEśli częściej albo z jakąś regularnością to gorzej i radzę wtedy skonsultować się z lekarzem

Gość gość
Nie jestem w stanie powiedzieć. Ogólnie słyszę i czuje jak mi w brzuchu i jelitach gazy sie przemieszczają.

Gość Sjsjjzjjzjjxxn
Idz do lekarza, nie ryzykuj. Ja mialam w dwoch ciazach taka sytuacje ze twardnial mi brzuch. Okazalo sie ze to przewczesne skurcze i musialam lezec okolo dwa miesiace w lozku, w pierwszej ciazy dali mi jeszcze jakies lemi. Tak wiec idz do lekaza, lepiek raz za duzo niz raz za malo. I sie nie denerwuj, u mnie sie skonczylo OK dzieci maja 15 i 11 lat juz :)

Gość Sjsjjzjjzjjxxn
-mialo byc "dali mi leki " nie lemi ;) sorki