Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a wiecie co Allium robi swoim dzieciom

Polecane posty

Gość gość
też za babą nie przepadam ale jak czytam ,że ktoś sie nawet do kota przypieprza ... co ci kot przeszkadza .

Gość gość
Kot mi nic nie wini ale obiektywnie to wyjątkowo szpetny ma pysk :-o

Gość gość
hahaa moze na zdjeciach dobrze nie wychodzi i wyszedl jak wstretny kocur, ale jak widac takie foto spodobalo sie allium, moze widzi w nim podobienstwo do siebie. nie moge patrzec na tego kota!

:D dzieciarnia :D zaraz zacznę płakać bo się tobie mój kot nie podoba :D kiedy w końcu ten koniec wakacji ?!

Gość gość
poznamy, kiedy przestaniesz pisać

Gość gość
no ale co w końcu ten /ta allium robi tym swoim dzieciom ? Bo jak na razie to widzę tylko ,że komuś się kocia mordka nie podoba ale przecież nie musi . To o co chodzi ?

nikt nie wie " co robię tym dzieciom " :) ale większość z góry jest temu przeciwna - nie ważne czy wie o co chodzi czy nie :)

Gość gość
Jak to nikt nie wie co robisz dzieciom/lejesz je pasem głupia p\i\z\d\o i jeszcze się z tego cieszysz:O

jakbyś była mądrzejsza - a nie jesteś - wiedziałabyś , że moje dzieci są już od dawna dorosłe :D nie mam więc ani potrzeby - bo proces wychowania już j est zakończony ani nawet możliwości żeby " ich lać " :D

Gość gość
I jak Ci wyszedł ten proces wychowania ?:)

Gość gość
a co tu ma madrosc do rzeczy, to ze nie przeczytala wszystkich twoich wywodow na kafe i nie wie tego, ze masz juz dorosle dzieci, to znaczy, ze jest glupia? mysle ze wrecz przeciwnie, od czytania twojej paplaniny mozna tylko zdebilniec.

Gość gość
i w sumie sie wszystko wyjasnia, starodawne metody wychowawcze z pasem w reku sprzed pol wieku. a ta glupia allium wpaja mlodym mamom, ze to nic zlego i bardzo dobrze sie tak dzieci tresuje (bo o wychowywaniu nie mozna tu powiedziec)

Gość gość
Allium,a wiesz jak brzmi nazwa tego forum?Skoro zakończyłas proces wychowywania to zjeżdżaj stąd stara ruro:)babciom sadystkom już dziękujemy.