Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleś mnie wykiwał i nie wiem co teraz będzie. Boję się ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Poznałam w klubie fajnego faceta. Naprawdę był bardzo przystojny. Niemal od razu się zakochałam, mimo, że nie wierzę w takie rzeczy. Jednak facet zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Taniec za tancem, czułe słówka itd. Ale to nie ważne, nie o to mi chodzi. W każdym bądź razie zrobiliśmy to. Wierzcie mi lub nie, ale naprawde nigdy w ten sposób nie postępuje, nie uprawiam z kimś seksu na dzien dobry, ani nawet na 1-szej randce. Jednak tym razem stało sie inaczej. Jakos nie potrafiłam sie mu oprzeć. Problem polega na tym, że ja nie biorę tbl, a on nie miał akurat gumek. Ja dowiedziawszy sie o tym chciałam zrezygnować, on jednak zapewniał mnie, że wyskoczy w porę. Zaufałam mu. Może podświadomnie bałam sie, że jeśli mu nie ulegnę oleje mnie choć dobrze wiem, że nie ma to nic do rzeczy. Ale teraz to nie istotne. W każdym bądź razie nie wyskoczył. Mało tego . Wcale nie miał zamiaru. Skończył we mnie jak gdyby nigdy nic. Później mówił, że tak mu było ze mną dobrze, że nie potrafił się powstrzymać. I, ze na pewno nie zajdę, bo to wcale nie takie proste. Po wszystkim wróciliśmy na do klubu jednak mnie się już odechciało zabawy. Odwiózł mnie do domu. I od tego czasu sie nie odzywa. Tj od wtorku. Kiedy ja do niego dzw cały czas jest 'wzywany abonent'. Kurcze strasznie sie denerwuje czy nie zaszłam. Testu jeszcze nie mogę zrobic bo jest za wczesnie. Do tego nerwy potęguje fakt że facet zwyczajnie w świecie mnie wykorzystał. W zasadzie to nie wiem po co to wam pisze, przecież i tak mi nie możecie pomóc. Chyba tylko po to żeby sie wygadać. Ale jesli jedak cos chcecie napisac to darujcie sobie teksty typu 'masz co chcialas, sama jestes sobie winna, dzifka' itp. to nic nie wnosi, nic nie zmienia i mnie nie rusza.

Gość gość
Głupiutka jesteś. W takich przypadkach od razu bierze sie tabletke "po"

Gość gość
Współczuje, ale widocznie jego jedynym celem było przelecenie ciebie, napewno ma dziewczynę lub żonę i dla tego sie nie odzywa, nie martw sie, tez byłam w takiej sytuacji tylko ja niestety stety zaciazylam. Dokładnie 6 lat temu. Urodziłam córeczkę ( sophie - mieszkam w usa ) i tak sb żyje mam 39 lat i faceta nie znalazłam do tej pory, nie znam ojca małej.... Cieszę sie ze tak wyszło, ja mam dobra sytuacje finansowa, mam dom itp.. Nwm ile masz lat i jakie masz warunki. Ale za głupotę trzeba płacić

do 72 godzin można zażyć tabletkę po ,jeszcze zdążysz pędź na pogotowie po receptę i po kłopocie a przy okazji przebadaj się na wszystkie możliwe cholerstwa bo ciąża to może być twój najmnieszy problem

Gość gość
A ile dni po stosunku można zażyć tą tabletkę? Bo u mnie minęły 3 tygodnie...

Gość gość
a to palant