Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łączenie życia zawodowego z uczuciowym

Polecane posty

Gość gość

Czy warto?

Gość gość
co znaczy warto, uczucie nie pyta

Gość gość
:)nie da sie! byla juz na ten temat sonda uliczna no ale ludzie to nie wiedza jak sie wypowiadac i w ogole jak myslec samodzielnie 555 www.youtube.com/watch?v=zgyg57mqRiM

Gość gość
co za głupie pytanie? wielokrotnie o tym myślałam i do wniosku doszłam ... jednego klienta nie cierpię, innego lubię, jeszcze innego nawet bardzo :)

Gość gość
Chodzi mi o romans między współpracownikami. Zakochałam się w facecie, z którym tworzę portal internetowy, on też wyraźnie na mnie leci, ale obydwoje mamy partnerów i to nas hamuje. Pragnę się zdystansować, nie myśleć o nim w taki "erotyczny" sposób, ale nie potrafię. Pociąga mnie jak nikt inny do tej pory.

Gość gość
skoncentruje się na partnerze, chyba że uważasz, że nie warto, to jest droga w jednym kierunku i od ciebie zależy którą stronę wybierzesz

Gość gość
Raczej nie

Gość gość
Staram się skoncentrować na moim chłopaku, tłumaczę sobie, że z kolegą to tylko chwilowe zauroczenie, ale nie ukrywam, że to trudne. Myślę nawet, by zakończyć tę współpracę, ale zbyt profesjonalnie do tego podchodzę, by coś takiego miało zaważyć na mojej decyzji.