Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety jakie penisy najbardziej lubicie ,jaki rozmiar?

Polecane posty

Gość gość
ja mam 14cm dł, ale nie za gruby, i krzywy, i nie wiem czy dam przyjemnosc kobiecie z tego co czytam ;)

Gość gość
Małe penisy daja wszystkiedostepne orgazmy dziewczynie

Gość gość
Ja mam 29 lat, i 15 cm długości (w stanie erekcji).

Gość gość
Miałam wielu partnerów i muszę szczerze przyznać, że wolę mniejsze niż większe. Jakoś mnie bardziej podnieca.

Gość gość
Ja lubię się wybrać na saunę obadac rozmiar lub jak mam ochotę popatrzeć na nagich facetów to np zbiornik jest całkiem spoko. :-)

Gość gość
Hihi

Gość gość
Moj ex mial naprawde duzego... czlonka.. i grubego.. Nic przyjemnego:) w pewnym momecie sprawiac bedzie bol u mnie tak bylo.. ze jesli sie zapomnial.. to serio bolalo.. Jestem za mniejszymi:)..Mozna wiecej sie pobawic z pozycjami itp.. a to ze lubie na gorze^^.... to tylko mniejsze !

Gość gość
Nie ma zadnych norm jeden ma takiefo drugi takiego a beda jeszcze mniejsze gdyz zla dieta i brak spirtu powoduje zaburzenie genu meskosci nie ma nirm silny gen wiekszy penis i odwrotnie

Gość gość
bzdury i faceci popadaja w kompleksy mniej p****li wiecej romantyzmu kazdy ma jaki ma moj maz ma sredniawy ale sq to ma wiedze i dobra prace wybudowal dom bez kredytu mamy troje dzieci i co mam to zostawic dla 20 cm nigdy !!!!!!

Gość gość
Drogie panie ; mój wiek to 46lat. Od dawna nie uprawiałem prawdziwego seksu . Ale , pytanie do pań; mam 16cm w zawodzie agrubosc 13 cm czy taki penis jest zadowalający? To wy jesteście boginiami seksu i w ocenie jaki chcecie mieć rozmiar , jaki jest najlepszy

Gość gość
Lubię duże penisy ; przede wszystkim z dużą główką.

Gość gość
Małe i chude

Gość gość
Małe k***ski

Gość gość
Myślałem że jako kobiety się wypowiecie na pojezierzu wcześniejsze pytanie ?. Ale trudno . Wolę z kobietą rozmawiać na takie tematy (penisa i jego rozmiary ją z facetem ) Takie gadanie masz za małego idź w p**du .to żałosne teksty " bo ja potrzebuję 20- 30cm tylko jak wiadomo to pochwa ma tylko 12cm głębokości i potrafi się rozciągnąć do 17-18 cm . Czytam i wiem o anatomia kobicej . Nie liczni wiedzą gdzie się znajduje , na jakiej wysokości i dlebokosci punk G .ja wiem doskonale ... Zresztą może się najdzie koła pan które potrafią z klasą rozmawiać nie wstydząc się ...

Gość gość
Pitolenie. 14cm, 15cm, 16cm tyle faceci maja najcześciej. Jeśi któryś wam mówi że ma 18 czy 25 to najprawdopodobniej fantazjuje. Tyle to zazwyczaj maja czarni i to zatrudniani w p****lach

Gość gość
Średnia chwalenia sie to jakieś 18 średnia faktyczna 15 ;)

Gość Mały penis
Ja mam 13cm jest gruby jak jakaś dziewczyna chce zobaczyć niech pisze na adres email. 6382nfs@gmail.com

Gość Mały penis
Dla każdej dziewczyny wyśle zdjęcie mojego penisa piszcie do mnie na e-mail. 6382nfs@gmail.com

Gość zadowolona  na okrągło
Miałam kilku partnerów jak to młoda dziewczyna ,byli różni mieli i dużego i małego był taki że by siedział na d***e z dwie godziny i się nie zlał był taki ze ruszył pięć razy tyłkiem i się spuścił A obecny partner ma średniego nie ważne ani długi ani krótki ani gruby jak on nie wie jak nim operować liczy się ten jaki jest pracowity

Gość gość
Nie od wielkošci przyrodzenia ale od techniki pi.....enia zależy msksimum zadowolenia .

Gość gość
Dwa metry wzwyż.

Gość gość
Tylko nie za duże bo bo po sexie nie mogę nawat cipki sobie podetrzec

Gość gość
Mój mucho ma 12 cm za każdym razem 100% orgazm.w pełni spełniona i w pełni zaspokojona. Nawet okres mi nie przeskadza krew sie laje c**a szaleje sutki sterczą brak napieć miesiaczkowych,

Gość Analna cytrynka

Xxl hmmm 🙂 wielkie sa super 

Gość magda121

Padło jasne pytanie  więc jasno odpowiadam. Mój mąż ma prawie 20 cm długości i 4.5 cm średnicy i dużą okazałą główką (obmierzony bardzo dokładnie :-) Powiem że dla mnie to naprawdę duży penis. Jest na tyle duży że jak kiedyś trzeba było przejść na prezerwatywy to były problemy z dobraniem odpowiedniej bo większość była za ciasna. Z seksu i ogólnie penetracji jestem bardzo zadowolona. Wchodzi we mnie cały bez problemu i jest mi podczas penetracji bardzo fajnie. Napisałam szczerze jak jest i już. Przyznam że jak czytam tu takie wpisy typu "Jak tylko jakaś z moich koleżanek wychwala duże członki natychmiast zrywam z nią znajomość, bo to oznacza, że ma nie równo pod kopułą" wzbiera we mnie politowanie dla takich zakompleksionych facetów. Ciekawe czy jakby miał te 20 cm czy więcej też by tak mówił o koleżankach które pozytywnie wypowiadają się dużych penisach? Mamy pisać tak jak jest a nie tak jak chcielibyśmy żeby było. To że ktoś ma 12 czy 15 cm to nie znacz że jest gorszy tylko jest zwyczajnie mniejszy. Moja siostra ma męża który ma 14 cm dł i też powiedziała że jest jej fajnie że lekko łapie orgazmy itd. Ja osobiście jeśli bym miała typować to pewnie wybrałabym te coś koło 20tu cm bo zwyczajnie się do takiego rozmiaru przyzwyczaiłam i tyle. Któraś ma do dyspozycji 15 czy mniej i też jest zadowolona bo się przyzwyczaiła i tyle. Anatomia pochwy jest taka że możemy przyjąć  i 11 i 21 cm. Podstawa to żeby penis był sprawny a rozmiar to jak kto woli. Ludzie to że ktoś ma mniejszego to nie znaczy że się nie nadaje do seksu bez przesady panie i panowie. 

Gość Starsza babka

Tylko duze i mlodsze hmmm