Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam . mam problem . jakiś czas temu rozeszliśmy się z była . teraz ma innego którego nie kocha . probowałem o nią walczyć i prawie się udało ,ale zawachała się i postanowiła nie dawać mi szansy . minął jakiś tydzien i napisała na fb zagadać. mowi że , nie może mi dać drugiej szansy bo nie może mi zaufać i możemy być przyjaciółmi. napisałem ,że wciaż ja kocham wiec co bedzie ze mnie za przyjaciel a ona na to ,że związku bez przyjazni i tak nie . czy mam czytać z tego żebym dalej się starał ?

W mojej teorii dotyczącej kobiet nie ma takich nie do zdobycia. Działaj i nie poddawaj się. Ile czasu to zajmie nie wiadomo ale jak się postarasz na pewno dotrzesz do celu.

Gość gość
dzieki . opiera się przy tym ,że już nie da rady ale widze ,że kocha i chce . nigdy nie zrozumiem kobiet.

Gość gość
tego sie nie da zrozumieć chłopie

Gość gość
coż udało mi się z nią umówić na rozmowe , piwo w środę . czyli nic straconego a już myślałem ,że to koniec. my zawsze raczej jesteśmy dosłowni a one chyba po prostu testują Nas czy na prawdę Nam tak zależy :P mam nadzieję ,że znowu się nie rozmyśli bo bedzie kop w łeb :D

Gość gość
Ty na poważnie chcesz być z laską która jest z jakimś gościem którego nawet nie kocha? Przecież ona nawet ciebie nie kochała, bo gdyby kochała, to by nie odeszła, więc po co cała ta szopka i upokarzanie się?

Gość gość
to ja odszedłem . rozwaliłem ten związek i przez pare miesiecy sie nawet nie odzywałem choć ona robiła wszystko dobrze. miała prawo kogoś poznac. teraz chce to wszystko na zawsze naprawic i skoro daje mi szanse po moich bledach i jeszcze do tego ma kogoś to znaczy ze mnie kocha i tak chce być

Gość gość
A moim zdaniem to bezsensu, dziewczyna owinęła sobie go dookoła palca i wie że nawet jak go zdradzi, to ten będzie skamlał i prosił o powrót. Gdyby kochała, to nie związałaby się z innym i chyba czas to zrozumieć.

Gość gość
Aha... czyli to zmienia postać rzeczy, w takim razie to ona musi być głupia że pozwala ci na powrót ;P

Gość gość
może myślała ,że to ja już nie wróce i się związała ? widać wróciłem wiec i ona chce. teraz już tego nie spieprze.