Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkaaaaaaaaaa

Co sądzicie o powiększanu ust?

Polecane posty

Gość emilkaaaaaaaaaa

Wiem ,że może nie jest to dział "chirurgia plastyczna" ,ale tam wypowiadaja sie ludzie przyzwyczajeni do takich zbaiegow wiec wg nich to jest ok, fajne i w ogole, a co wy sądzicie? Mam dość duże oczy, owalną twarz, mały nos, ale te usta są srednie...tzn nie są bardzo wąskie ,ale takie przeciętne , nie powalają niestety. I planuję powiększyć u takiej bardzo chwalonej babki (nie podam nazwiska żeby ktoś nie napisał ,że robię jej tu reklame) ,ale nie tak żeby był efekt glonojada tylko tak troszkę... co myślicie? boje się trochę tego ,że mnie oszpeci ten zabieg :/

Gość gość
strasznie boli, nawet po znieczuleniu

Gość emilkaaaaaaaaaaaa
jakoś przeżyje, ból mnie nie zraża baradziej efekt się liczy...chciałabym powiększyć kwasem hiauronowym i zaznaczę ,że zalezy mi na delikatnym efekcie, tak żeby było widać ,że są pełniejsze, ale żeby nie wyglądały sztucznie... kwas się wchłania po jakimś tam czasie i tak ,ale i tak się boję... chłopak mi odradza, twierdzi ,że to głupota itd,ale chciałabym mieć ładne usta,a tak to codziennie muszę je podkreślać kredką i błyszczykiem żeby jakoś wyglądały