Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odczuwa się bóle krzyżowe przy porodzie

Polecane posty

Gość gość

jak odczuwa się tzw bóle krzyżowe i skąd wiadomo że to właśnie te bóle? cy jak przy pierwszym porodzie ich raczej nie maiłam to przy drugim mogą wystąpić? i czy często się zdarzają?

Gość gość
to jak z orgazmem - nie możesz "raczej" go miec, albo masz albo nie i jak raz już masz to mimo że nie wiesz czego się spodziewac od razu wiesz że to TO

Gość gość
rodziłam trzy razy, przy pierwszym bóle krzyżowe. masakra. ból nie do opisania, odejmowało mowę, nogi i mózg. nie życzę nikomu. trwają cały czas, czas skurczu to czas relaksu. tak to pamiętam.

Gość gość
Rodziłam w grudniu. Bóle miałam i krzyżowe i "brzuszne".. MASAKRA! Ból nieziemski. Nie potrafię do niczego porównać.. Jakby ktoś łamał kręgosłup, przy okazji rozjeżdżając wnętrzności/brzuch.. :)Nie byłam w stanie ustać na nogach, kiedy miałam skurcze, z bólu krzyczałam..wymiotowalam.. :/ Żadne techniki oddechowe/masaże/prysznic/r******* nie dawały.. Do samochodu, kiedy już ruszaliśmy do szpitala, szlam "na raty", tip-topami.. Po ponad 24h takiej masakry...rozwarcie na zaledwie 1cm!