Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym przyjaznic sie z facetami

Polecane posty

Gość gość

Bez podtekstow itp., czy to serio niemozliwe? Mialam paru ktorzy nadawali sie na kumpli, ale zaczynalo sie robic dziwnie, podrywali mnie itp., czy sa faceci ktorzy chca od kobiety zwyklej przyjazni i nic wiecej, spotkac sie na piwko i tyle? Nie chce faceta, mimo ze jestem sama, bardzo cenie przyjazn

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
tylko jeżeli w ogóle nie podobasz się facetowi.

Gość gość
Jeżeli wyglądasz jak pani Grodzki ale jesteś przesympatyczna to masz szansę tylko na przyjazń ...Przyjazń między kobietą a mężczyzną nie istnieje .Zawsze jedna strona się zakocha ale będzie się z tym ukrywać ...

Gość gość
nie masz innych problemów? jak można się przyjaźnić z facetami? tak cię interesuje piłka nożna,boks i polityka? oni nie lubią rozmawiać o modzie ,kosmetykach i obgadywać twoje koleżanki (np.jak twoja koleżanka się dziś ubrała).

Gość mala ruda wredna
Ciezko bedzie Ci znalezdz przyjaciela faceta ktory nie bedzie chcial od Ciebie jednego. Sama szukam kogos takiego i jest ciezko ,jedynym facetem z ktorym mozna sie przyjaznic i nic nie bedzie chcial w zamian jest facet o odmiennej orientacji

ja mam wielu kumpli, są naprawdę świetnymi facetami, są super. może nie da się kumplować całkiem bez podtekstów w żartach, ale to tylko żarty. mój narzeczony jest ich kumplem, więc to mnie broni jakby przed tym żeby szukali ze mną czegoś więcej, chociaż wśród naszych znajomych jest mieszane towarzystwo i nawet jeśli jakaś ładna wolna dziewczyna to się większość z nią koleguje, nie od razu czegoś szuka...generalnie wszyscy się lubią...