Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camla

Wyciskarki: które najlepsze

Polecane posty

Gość kobietatrenujaca
polecam! choć czas nas goni nieubłaganie, a ty bracie jesteś w kiepskim stanie, i trenerów bez liku prosiłeś o pomoc, lecz ciągle słyszałeś to samo zdanie- „spadaj na drzewo za późno tumanie!” to igor twój trener wyciąga dziś ręce, podejmie wyzwanie i zmienić cię zechce! usiądź wygodnie, odkorkuj szampana od dzisiaj zaczyna się twoja przemiana! masz dość niedziałających diet i planów treningowych? zmień swoją sylwetkę raz a dobrze - nawet w ciągu jednego tygodnia! wejdź teraz na : www.igortreneronline.pl

Gość gośkagośka
Ja polecam wyciskarkę Ronica, jak dla mnie rewelacja. W dodatku mają świetny serwis, pani zawsze doradzi, pomoże. W wyciskarce robię dla mojej kruszynki wiele różnych smakołyków, a już totalnym hitem jest dodatkowe sito, dzięki któremu mogę zrobić mus.

Gość Natalia251
U mnie najbardziej sprawdza się philipiaka super soki z niej wychodzą.

Gość sokolubna
No tak, soki z philipiaka to geste , energetyczne , po prostu zdrowe i smaczne.

Gość gość
Polecam przy zbilansowanej diecie zainwestować w suplementy diety. W moim przypadku sprawdził się Slimunox.

Gość sokowa
prowadze punkt ze swiezo wyciskanymi sokami i do czasu uzywalismy huroma. Po roku stwierdzam ze jest to zwykly s**t a pieniadze jakie zainwestowalismy w te wyciskarki w calej polsce to okolo 50 tys. kontakt z serwisem tragiczny, tylko jedna(!!!!) osoba naprawiajaca maszyny na cala polske. warto wspomniec rowniez ze te wyciskarki maja wade produkcyjna i niedlugo u kazdego sie pokaze. jest to bowiem jakas usterka komputera gdzie maszyna poprostu sie wylacza jakby nigdy nic. znam sie na wyciskarkach i na sokach, bo zajmuje sie tym na codzien od dobrych paru lat, ale do ch. pana!! nigdy nie spotkalam sie z takim gownem. niestety jesli chodzi o przemyslowe wyciskarki to na naszym polskim rynku jest tylko hurom i kuvings, a o kuvingsie tez dobrych opinii nie slyszalam. Gdzie prasy na polskim rynku?? gdzie te urzadzenia ktore od kilku lat sA ZA granica, dlaczego nikt tego nie dystybuuje!!! sluchajcie. Najlepsze wyjscie to PRASA hydrauliczna domowa 100% klarownego soku, wyciska wszystko, na suchy wiór. Bije na glowe dostepne wyciskarki. jesli ma ktos znajomych za granica to NORWALK jest absolutnie numerem 1. pulpa jest sucha jak wiór.

Gość gość
Korzyści z picia soków wyciskanych są ogromne. Warto kupić choćby najtańsza naszej polskiej firmy czy poczekać na promocje w jakimś markecie. Takie modele to koszt 300-400 zlotach wiec jak kogoś nie stać to warto kupić choćby taka a najwyżej później zbierać na jakiś wypasiony model np. z funkcja do lodów. Ja tak zrobiłam i nie żałuje. A mój organizm jest mi za to wdzięczny :)

Gość gość
Mam 4swiss geneve i nie narzekam na awaryjność ani jakość soku. Chodzi cicho, jak w zegarku, nic się nie zacina ani nie wyłącza. Łatwo ją umyć i też można robić w niej tofu, musy i lody. Świetna sprawa w porównaniu z moją poprzednią wyciskarką za kilka stów z marketu.

Gość Dusiowa01
Nie ma co wydawać majątku, ja swoją Gotie kupiłam za jakieś 500 zł z hakiem i jest super :D

Gość gość
ja mam wyciskarkę Kuvings. co prawda jest nieco droższa od innych, ale było warto. zamawiałam ze strony internetowej - https://www.energiazdrowia.pl/

Gość gośćwyleczona z raka
Polecam sklep terapiasokami.pl dzięki ich pomocy żyje.

Gość gość
A jednak najlepsza jes:t terapiasokami.pl

Gość Paros213
Ja kupiłam wyciskarkę Biochef Whole i jestem przeszczęśliwa. Polecam. Dostałam rabat 100 zł w sklepie www.wyciskarki.pl

Drogie forumowiczki, Witaminy i minerały w świeżo wyciśniętym soku są skuteczniej i szybciej przyswajane przez nasz organizm niż po zjedzeniu całych owoców lub warzyw. Wiadomo, że najlepiej wyciskać owoce z własnego "chowu", ale te kupne przy zachowaniu odpowiednich reakcji też będą dobre. Kupiłam mojej mamie wyciskarkę jakieś 2-3 lata temu. Wiekowa staruszka więc miała kiepskie zdrowie. Z czasem jej wyniki się poprawiły, lekarz pytał czy bierze dodatkowe leki. Po którejś wizycie wpadłam, że to może od świeżo wyciskanych soków które mama pije codziennie - lekarz potwierdził moją teorię. Używa wyciskarki Biochef - modelu niestety nie pamiętam. Do kupna przekonała mnie cena i to że sprzęt produkuje Australijska firma. Po 2-3 latach mogę śmiało polecić producenta. Po takim czasie użytkowania codziennie wszystko działa, nic nie stuka ani nie wyłamuje się, nie pękają żadne plastiki (konstrukcja naprawdę solidna) chodzi teraz tak samo jak za pierwszym razem. Wyciskarka kupiona na www.wyciskarki.pl mają fajne rabaty oraz sprawną, miłą i fachową obsługę. Pozdrawiam, Janina

Gość gość
tetapiassokami.pl jako jedyni zatrudniają dietetyka i lekarza i za darmo swoim klientom przygotowują diety w tym w bardzo poważnych chorobach. I o tyle sa lepsi niz inni sprzedawcy. Bo nie patrza tylko na swoja kasę. Co tu mówić więcej. To mówi samo za siebie.

Gość gość
Zapraszam do szkoły NOVA w Bydgoszczy , kierunek: Specjalista do spraw dietetyki - dowiecie się więcej o prawidłowym odżywianiu, przygotowaniu diety i bilansie żywieniowym ! ROK nauki – co drugi weekend, frekwencja nie jest wymagana! Naprawdę warto! Nie dość, że można prawidłowo zacząć się odżywiać to jeszcze rozpisywać innym diety! NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy <- znajdziesz nas na facebooku, tel.790400178

Gość karola93333
Jeśli mam być szczera, to powiem, że wyciskarka jest mi w ogóle niepotrzebna, ponieważ w sklepach można dostać fajne naturalne soki. Ostatnio najbardziej spodobał mi się ten https://www.sadywincenta.pl/ producent. Chyba zdecyduję się na pierwszy zakup, aby sprawdzić, jak jego soki smakują. Wyczytałam, że nie mają dodatku cukru i mogą stać bez lodówki przez 14 dni.

Gość gość

Marka Kuvings, jeżeli chodzi o wyciskarki o najwyższej wydajności. Nie lubię soków z odpadami, tylko klarowne i ten producent akurat posiada taki sprzęt. A gdzie kupić? Wiem, że sklep.halitus.pl organizuje wyprzedaże ostatnich sztuk. Załapałam się kilka razy na takie promocje i oszczędności wychodzą rzędu 300 złotych około. Ślimak w wyciskarkach Kuvings jest praktycznie niezniszczalny, więc pod kątem serwisu bardzo tani. Inne części zamienne dostępne, a to też warto uwzględnić przy zakupie.

Gość kasia

Polecam terapiasokami.pl. Pomoga wybrać. Polecam

Gość Enno

Ja kupowałam właśnie z marki Hurom i jestem bardzo zadowolona z niej. Sprzęt jest po prostu niezawodny.  A w ogóle jest specjalna przystawka do mielenia, która pozwala na przygotowywanie lodów, sorbetów i innych potraw 🙂 także dodatkowy plus

Gość Julia34

Ja od jakiegoś czasu używam Cobbo s5000 i jestem bardzo zadowolona. Jednak nie ma co porównywać soków nawet tych niby 100% z tym co uzyskany po skorzystaniu z tego urządzenia. Kolejna sprawa, to robimy sobie sok na jaki mamy dokładnie ochotę. 

Gość Birulka

ja jestem zadowolona z soków sportfoodsoki - bo nie mam wyciskarki. Wolę jednak kupować gotowe soki  i o dobrym składzie. i one są doskonałe!

Gość servuska

Ogólnie jest to swietna sprawa

Zdecydowanie, szczególnie,ze nie jest to jakiś duży wydatek https://www.gastropuls.pl/wyciskarki-do-cytrusow  Dość uniwersalne urządzenie.  Za jej pomocą w bardzo krótkim czasie możemy otrzymać świeżo przyrządzone soki z pomarańczy, mandarynek, ale i nie tylko, bo równie dobrze poradzi sobie z jabłkiem czy burakiem. 

Poza tym wyciskarka taka nie jest duza, nie zajmie wiele miejsca w kuchni. Będzie również łatwiejsza do czyszczenia niż duża pełnowymiarowa wyciskarka. Z której soki są przepyszne ale czyszczenie troche zajmuje....