Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LIST POLECONY zaginiecie

Polecane posty

Gość gość

Wylalam w poniedzialek 25 sierpnia list polecony krajowy ,w dodatku priorytetem i i z potwierdzeniem doreczenia sms-em za dodatkowa opłata.Dzis juz piatek a ja zadnego potwierdzenia nie dodtalam,czyli juz jest 5 dni od wyslania,wiec wydaje mi sie ze taki list juz powinien dojsc.A tym bardziej ze w liscie byly b,wazne papiery i musialam je jak najsz\ybciej dostarczyc bo bdzis mija termin dostarczenia.2 GODZINy temu zadzwonilam na poczte aby sie dowiedziec co sie dzieje z moim listem,pani z poczty sprawdzila i powiedziala ze faktycznie list wyslany byl w poniedzialek ale wiecej ona nie ma informacji co dalej.Normalnie opadlam z sił,poprosilam aby gdzies to sprawdzila przeciez listy polecone chyba sa rejestrowane.Na moja prosbe wziela odemnie nr telefonu i miala sprawdzic i oddzwonic mija 2 godziny i nic, nie oddzwania do mnie.Jestem w szoku dla mnie to niezrozumiale, gdyby to byl list zwykly ale to polecony priorytetowy mija 5 dzien i nic, dzis termin mija a przez to duzo strace bo to wane papiery w liscie byly-doradzcie mi prosze co mam dalej robic gdzie sie z tym zglosic bo jestem roztrzesiona ta sytuacja!

Gość gość
może list polecony doszedł ale nie było osoby,która mogłaby go odebrać i listonosz zostawił avizo

Gość gość
raczej nie- bo to list do wielkiej firmy wiec zawsze odbieraja

Gość gość
to zadzwoń do tej wielkiej firmy i wszystkiego się dowiesz

Gość gość
dzwonilam ,nie doszedl.....a pani z poczty nadal nie dzwoni do mni

Gość gość
jest tylko data i godzina nadania mojej przesylki czyli w poniedzialek 25 rano i dalej nic nie ma.....czyli wg mnie list zaginal na poczcie w ktorej nadalam list....mam racje? na stronie poczty polskiej w opcjach sledzenie przesylki to samo pisze