Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaOna

Zdrada jak nie dopuścić

Polecane posty

Gość ciekawaOna

Czytając różne wątki na tym portalu ale w dziale "życie erotyczne" i widząc niektóre wpisy(a w sumie jest ich całkiem sporo), zauważyłam że ludzie się notorycznie zdradzają. Nieważne czy mąż żonę czy żona męża. Jestem tak naprawdę tym przerażona, bo sama jestem w związku poki co w narzeczeństwie, ale z planami na przyszłośc. i tu mam pytanie - co robic żeby uniknąc zdrady? jest tyle pokus i ciagle mowi sie o seksie albo ma styczność na co dzien w internecie itd, ze nie wiem co robić aby w przyszlosci miec szczesluwe malzenstwo a nie martwic sie .. jakie sa wasze sposoby na szczesliwy zwiazek i co myslicie o zdradzach w malzenstwie?

Gość gość
jak kocha to nie zdradzi

Gość gość
Jezeli masz watpliwosci to zapewne uzasadnione. Zrob mu maly test z ktoras ze swoich ladnych kolezanek. Latwo sie przekonac na ile sie twoj fagasik wycenia. Tylko tak subtelnie i z glowa. "Satysfakcja gwarantowana".

Gość gość
Masz bardzo błędne myślenie - owszem trzeba się starać w związku, nie można sobie olać partnera bo już zaobrączkowany, ale zdrada nie ma tu nic do rzeczy. Jeśli facet cię kocha to cię nie zdradzi i tyle. Nawet jeśli będziecie mieli jakieś przejściowe problemy czy mniej czasu da siebie, to zakochanemu facetowi zdrada nawet nie przejdzie przez myśl. Natomiast facet który cię nie kocha zdradzi cię choćbyś nie wiem jak się starała. To nie ty masz się martwić co zrobić żeby nie zostać zdradzoną, to facet sam z siebie musi ci być wierny.