Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już nie potrafie...

Polecane posty

Gość gość

już mi brak motywacji, mam 4 poprawki na wrzesień na studiach prawniczych, nie umie już, nie mam sił

Gość gość
:(((((((((((

Gość gość
Nawróć się. Idź do spowiedzi. Ofiaruj J/ezusowi swoje cierpienia duchowe i fizyczne. I poproś Go o siłę. Trzymam kciuki :) PS.: a w między czasie idź pobiegaj tzw. slow jogging dotlenisz się i lepiej się przygotujesz do egzaminów a przed snem melisa i zdasz poprawki :) powodzenia :)

Gość gość
jestem ateistą ;/

Gość gość
Dlaczego jesteś ateistą? Co Ci przeszkadza w wierze w Boga?

Gość gość
Co Ci przeszkadza w wierze w Boga? odp. zgadzam się. osobiście polecam wiarę w latającego potwora spagetti. jest bardzo pozytywny i fajny raj obiecuje!

dzban herbaty lub kawy plus czekolada. przypomnij sobie co Ci się najbardziej na studiach podobało i rób...każdy czasem nie ma motywacji... uszy do góry

Gość gość
W ten temat akurat się wgłębiłem aż za nadto i doszedłem do wniosku, że wiara jest nie logiczna, dla ludzi którzy sobie w życiu nie radzą. Oczywiście każdy ma chwile słabości, tak ja teraz ale nie zwracam się do Boga bo czemu miałby mi pomóc w takiej błahostce jak szkoła a kiedy prosiłem go o zdrowie i siłe dla kuzyna to nie pomógł i kuzyn popelnił samobójstwo... Ludziom sie tylko wydaje, że jak sie dobrze układa to dzięki bogu, a tak naprawde to ich zasługa

Gość gość
to nie ja pisałem o potworze spagetti

Gość gość
To, że Twój kuzyn popełnił samobójstwo to nie jest wina Boga ani Jego Wola ale działanie szatana :( Wynika z tego, że rozpacz Twojego kuzyna była silniejsza :( Przykro mi :( Niestety czarna rozpacz to działanie szatana. Ale to nie jest powodem aby w Niego nie wierzyć. Prawdziwa wiara w Boga naprawdę przenosi góry w naszym życiu, daje pokój serca i radość życia.

Gość gość
Wpisz na youtube: artur poddasze odc. 1 mnie poruszyło do głębi...

Gość gość
mnie też... wrzuć w google: Gloria Polo i poczytaj jakie cuda Bóg jej uczynił aby ludzie uwierzyli

Gość wrednaola
to, ze napiszesz na forum, ze masz poprawki nikt Ci nie pomoże, nikt się za Ciebie nie nauczy. Nie masz motywacji ? Hm.a skonczenie studiów i zdobucie dobrego wykształcenia nie jest motywacja ? Nie daj satysfakcji tym, którzy w Ciebie nie wierzą. Powodzenia.

Gość nie jestem ateistka
wiem,że się powtarzam, ale moim zdaniem, to nie bóg stworzył człowieka ale człowiek boga w celu manipulacji innymi ludźmi

Gość gość
nie jestem ateistka - sam się człowiek nie stworzył ;)

Gość gość
dziękuję za wsparcie ;) ale muszę się zgodzić z tym, że to człowiek stworzył Boga. Lud był ciemny i wystarczyło pokazać pare sztuczek żeby poszli za "mędrcem" i tak się nimi łatwo manipulowało. A w Polsce mamy chrześcijaństwo bo w 966r. Mieszko tylko ze względów politycznych je przyjął, tak to do dzisiaj mielibyśmy pogaństwo w kraju. A co do studiów to szkoda mi ich zawalić i rok w du*e ;/