Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanieduza

Wstydze sie seksu, chce ale nie moge

Polecane posty

Gość zuzanieduza

Dobrze mi z nim. Pociąga mnie, jest naprawdę czuły, kochany, delikatny, ale kiedy trzeba oprze mnie z impetem o ściane, potrafi być gorąco. Dotykał mnie tam, ale niestety bez większych uniesień... Nie wstydziłam się tego ale chyba dlatego że nie widział, byłam w ubraniach. Chciałabym go tam dotknąć ale sie boje. Nie wiem jak to zrobić. Wstydze sie. Nie wiem w ogóle jak z tym wyjść, co powiedzieć... Mam 19 lat i jestem z nim pół roku, to chyba już czas na takie kroki? A ja z niczym nie wychodzę, nie zaspokajam go, on ma 22 lata i też jest prawiczkiem. Chciałabym poznać jego ciało, chciałabym seksu ale wstydze sie mojego ciała, wstydze sie moich piersi, wydaje mi sie ze taka rozłożona bez ubrań wcale nie bede pociągająca, ogólnie czuje sie niekomfortowo kiedy dotyka mnie w miejscach gdzie cos mi sie nie podoba, gdzie czegos jest dla mnie zbyt dużo, a wiem że wcale nie jestem gruba.. Nawet wstydze sie pokazac mu bez makijażu. Mam jakieś tam powodzenie, wszyscy myślą że jestem pewna siebie, mocna, może dlatego nawet przed nim chce zachować pozór zawsze zadbanej, w punkt... Jak siebie naprawić? Jak być bardziej odważną, niezawstydzoną? Chce tego ale nie potrafie

Gość gość
Wyłacz samoocenę? Poddaj się pożądaniu. Baw się dobrze.

Gość zuzanieduza
to zbyt mało...

Gość gość
Musisz przestać się oceniać. Na początek możesz zrobić to przy zgaszonym świetle i zasłoniętych oknach :)

Gość zuzanieduza
Ale tu nie chodzi o światło i to żeby on mnie nie widział... tylko przełamanie siebie. Przecież będzie mnie dotykał, będzie czuł.. z resztą chodzi o taką zwykłą krępacje przed nim, ogólnie stresem sytuacyjnym, mówieniem o tym... nie jestem dziecinna, potrafie żartować o seksie, to dlaczego nie umiem na poważnie? wstydze sie?

Gość Ekspert od Ciała
Skosztuj alkoholu. Później pójdzie z górki. Najtrudniejszy pierwszy krok

Gość Ekspert od Ciała
Piszę zupełnie serio, miałem taką samą historię.

Gość gość
Nie da się tak od razu, pomysł ze zgaszonym światłem jest fajny. Pamiętaj, że jesteś dziewczyną i patrzysz na siebie jak kobieta. Facet nigdy nie zwróci uwagi na te wady, na jakie ty patrzysz. Czy wagina wygląda nieładnie czy masz rozstępy, dla niego to będzie nieistotne, bo jest facetem. W dodatku prawiczkiem, więc nie ma porównania.

w seksie właśnie trzeba wyłączyć kompleksy, każdy ma jakiś, ale zobaczysz że on będzie zachwycony Twoim ciałem, nie będzie mu gdzieś czegoś za dużo lub za mało, będzie świetnie, musisz się nakręcić, ośmielić, dotykać jego ciała i tak bać pokazać się swojego jesteś młoda i na bank ładna dziewczyna ;)

Gość gość
Generalnie zgadzam się z poprzednim wpisem. Facet inaczej myśli, skupia się na seksie i nie ocenia :) Na początek niech on przejmie inicjatywę a ty mu tylko mów co robi dobrze a co żle.

Gość gość
seks jest dla ludzi

najlepiej już dzisiaj! "co masz zrobić jutro,zrób dzisiaj" idealna pora! wpol do dziesiątej ;)