Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimkaka

Siłownia Warszawa

Polecane posty

Gość anonimkaka

wiem, wiem że w Warszawie siłownie powstają jak grzyby po deszczu, ale chcę chodzić do jakiejś na poziomie czyli nowy sprzęt, czysto, dobrzy trenerzy. najlepiej Bemowo ewentualnie Wola.

Gość gość
Wymagania masz, nie ma co ;) Zgodzę się że w Wawce dużo siłek teraz jest, można iść gdzie się chce, bo w każdej dzielnicy po kilka(naście) się znajdzie. ja sobie chodzę na Woli do Zdrofitu dla Kobiet. dla mnie oprócz sprzętu ważna jest tez atmosfera. jestem dosyć wstydliwa i nie znisłabym gdyby ktoś mi dogadywał ze sobie nie radzę z jakimiś ćwiczeniami czy coś. w zdroficie na szczęście mam fajną grupę, fajne kobitki i trenerka tez sympatyczna, wszystkie wspólnie podnosimy się na siłach, gdy tych sił już brak bo mocnym treningu ;)

Gość gość
To w końcu stolica chłopaki. Jak szukacie fajnych d**eczek to wpadajcie do http://www.saturn-fitness.pl/ Zobaczcie jakie są zdjęcia z imprez :) Każdego można tam spotkać ale nie liczcie, na szybki numerek. Większość ludzi się tam zna, więc jakiś amant szybko odpada z gry. Jak jest głupi i do każdej podbija.

Gość Jacqueline86
Na Bemowie w Warszawie znajdziesz takie siłownie https://www.fitplanner.pl/silownia/warszawa/bemowo :) FitPlanner to fajna wyszukiwarka zajęć i klubów sportowych w pobliżu miejsca Twojego zamieszkania, posiada możliwość wyszukiwania wg. miast, dzielnic, zawiera także grafiki zajęć w klubach i opinie :)

Gość gość
ja, jak mieszkałam w Warszawie, to chodziłam do akademii walki na ul. kinowej - naprawdę świetna siłowania. Jak ktos szuka, to polecam sprawdzić, mam nadzieję, ze nic się od tego czasu nie zmieniło - no, chyba, ze na lepsze ;)

Gość FitManiaczka
Przetestuj Gravitan :) Nie mam słów aby opisać mój stan po treningu tam… Zawsze banan na twarzy i chęć jak najszybszego powrotu

Gość gość
Gravitan na Targówku 10/10. Chodzę tam z mężem od ponad roku. Teraz kupiłam karnet na rok i ćwiczyć mogę lipiec i sierpień za darmo. Lubię tą siłownię bo jest dużo miejsca i można spokojnie zrobić swój trening.

Gość TruskawaWczekoladzie
Moim zdaniem tylko Gravitan. Dlaczego? Najlepiej iść samemu i się przekonać. Wystarczy wejść do środka żeby zrozumieć co mam na myśli. Polecam!

Gość WyimaginowanaAna
Gravitan to najlepsza siłownia na jakiej byłam :D Miejsca pełno, super obsługa, sprzęt dobrze chodzi, aż chce się ćwiczyć!

Gość Kikisa
Jeśli chodzi o jakość to Gravitan. Może trzeba troszkę dojechać jeśli nie mieszka się na Targówku, ale warto :)

Gość gość
Może calypso?

Gość Olka_trening
W Warszawie chodziłam na takie osiedlówki zazwyczaj