Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jaka spacer贸wka najlepsza?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam, dziewczyny porad藕cie mi jak膮 spacer贸wk臋 kupi膰 dla 1,5 rocznej c贸rki? Mamy w贸zek tutek tambero 3w1 ale spacer贸wka robi si臋 za ma艂a i denerwuje mnie, 偶e na zim臋 nie ma 偶adnej os艂onki na nogi. Zale偶y mi na tym 偶eby si臋 rozk艂ada艂a do pozycji le偶膮cej, 偶eby mia艂a pompowane ko艂a no i by艂a praktyczna. Z g贸ry dzi臋ki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My u偶ywamy espiro active i jestem zadowolona cho膰 w贸zek ma negatywne opinie.

Udost臋pnij ten post

my od p贸艂 roku mamy quinny zapp xtra, i jeste艣my zadowoleni, lekki przede wszystkim i dobrze si臋 prowadzi nawet na kamienistej nawierzchni :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
x lander

Udost臋pnij ten post

x-lander?? przereklamowany! mieli艣my 3w1 ale po "atrakcjach" z g艂臋bokim dali艣my sobie spok贸j i przerzucili艣my si臋 na quinny, nie polecam x-lander贸w, za to quinny tak :)

Udost臋pnij ten post

ja sie tez do quinny bede przesiadac, jak ogladalam to zapp xtra 2 okazal sie najlepszy dla mnie, wozek trzeba pod siebie wybrac

Udost臋pnij ten post

u nas wyb贸r by艂 miedzy zapp xtra, a jezz, ale jednak pad艂o na zappa i nie 偶a艂ujemy. oczywi艣cie, 偶e trzeba pod siebie wybiera膰, my mieszkamy w mie艣cie, prowadzimy bardzo aktywny tryb 偶ycia, w贸zek zabieramy z sob膮 dos艂ownie wsz臋dzie, dlatego wa偶偶be by艂o, aby by艂 lekki, 艂膮two si臋 prowadiz艂, a po z艂o偶eniu zajmowa艂 tyle miejsca, co nic ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam jak膮艣 tani膮 spacer贸wk臋 z allinside.pl ;) Nie jest jaka艣 markowa a sprawuje si臋 艣wietnie. Bardzo dobrze, 偶e nie zap艂aci艂am za niego du偶o, nawet si臋 nie obejrza艂em jak ju偶 spacer贸wka by艂膮 nieprzydatna hahahah

Udost臋pnij ten post

yezz chyba mniej miejsca zajmuje po zlozeniu niz zapp, skoro wazy chyba z 5kg :) w kazdym badz razie mnie interesuje spacerowka z rozkladanym siedzisiekiem do spania, a zapp xtra dw贸jka takie ma:)

Udost臋pnij ten post

z tego co si臋 orientuj臋, to tak yezz jest najl偶ejszym z w贸zk贸w quinny. aczkolwiek zapp xtra te偶 lekki jest :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sanko
http://www.babydesign.eu/wozki-babydesign - polski producent, nie made ich china :p opr贸cz wygl膮du warto zwr贸ci膰 uwag臋 na to czy spacer贸wka posiada wszelkie atesty- bezpiecze艅stwo jest najwa偶niejsze. A w przypadku baby design ogromnym plusem jest cena :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie chcia艂am na pompowanych ko艂ach, bo jednak wtedy zajmuje wiecej miejsca po z艂o偶eniu, dlatego zdecydowa艂am si臋 na model z piankowymi ko艂am Runner z euro cart.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Umia艂a艣 skaka膰 na penisie to umiej teraz sama wybra膰 w贸zek szmato

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bonnada
na polskie warunki - polski producent ;) o baby design te偶 s艂ysza艂am, 偶e jest okey, ale niestety dowiedzia艂am si臋 o tym po fakcie, ja ju偶 zd膮偶y艂am kupi膰 w艂oski model :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam Easygo Milo i dobrze si臋 nam nim je藕dzi, chocia偶 nie ma pompowanych k贸艂ek :) U偶ywamy go w艂a艣ciwie tylko na zakupy i jak gdzie艣 dalej jedziemy bo ma艂y ju偶 sam 艣miga, no ale za tak膮 cen臋 my艣l臋 偶e warto :)

Udost臋pnij ten post

Ja polecam nowy Baby Jogger City Mini GT 2. W stosunku do swojego poprzednika ma kilka ulepsze艅. Przede wszystkim ma lepsz膮 i bardziej wydajn膮 amortyzacj臋, ko艂a sa wiecznie pompowane, wi臋c sie nie przebij膮. Poza tym budka ma dwa poziomy wysoko艣膰i, dwa okienka i du偶y panel wentylacyjny z ty艂u. A najwa偶niejsze jest to, 偶e podn贸偶ek jest regulowany! Siedzisko jest bardzo obszerne i du偶e. Spokojnie zmie艣ci sie w nim nawet nieco starsze dziecko. I co ciekawe GT2 ma ud藕wig do 22 kg to wi臋cej niz przeci臋tna spacer贸wka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darek

Mamy Cybex Mios ze sklepu Tosia i bardzo dobrze nam si臋 sprawdza - lekki, zwrotny, 艂atwo mie艣ci si臋 w baga偶niku, dziecko ma wygod臋 i my 馃檪

Udost臋pnij ten post