Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martamarta35

Pisanie prac po angielsku!Prace dyplomowe, zaliczeniowe,wypracowania i inne

Polecane posty

Gość martamarta35

Pomoc przy pisaniu prac w języku angielskim, korekty, poprawki, redagowanie. Pomagam przy opracowywaniu prac: licencjackich, magisterskich. Pomagam opracować: eseje, referaty, prace zaliczeniowe, prace semestralne, prace seminaryjne, streszczenia, projekty, prezentacje, cv, wypracowania, drobne tłumaczenia oraz inne. Z zakresu - kulturoznawstwo, językoznawstwo, metodyka, historia, biznes, literatura, lingwistyka, fonetyka, fonologia, morfologia, pragmatyka, semantyka oraz inne. Szeroki zakres tematyczny. Indywidualne podejście do każdego tematu, bogata bibliografia. Niskie ceny. Szybki termin realizacji. Dyskrecja gwarantowana. Zapraszam. Marta Usługa dostępna na terenie całej Polski e-pracemarta@prokonto.pl

Gość sylwia12355
Tragiczny poziom! Nie polecam nikomu. Strata pieniedzy. Pani nie potrafi pisac prac dyplomowych

Widoczenia umiala sie Pani dogadac. Jestem bardzo zadowolony za współpracy. Wszystko jest OK.. Wspołpraca układała się pomyślnie (3 lat) Polecam !Martin

Gość gość
Sprawa zgłoszona na Policję. Po IP szybko cię znajdą oszustko jedna!!!

Gość gość
Oszusci oszustami, jest ich dużo w każdej dziedzinie, ja mogę polecić tych którzy mi pomogli bez ściemy to namiar www.redakcja-pisanie.eu GODNI POLECENIA!

Gość gość
A ja jestem na tak dla www.edukacja-ty.pl Fachowo i na czas. Bez ściem i bez kręcenia jak chodzi o cene. To się liczy :)

Gość gość
No tez korzystałam z edukacja-ty.pl i wszystko poszlo gładko .

Gość gość
Ja za to skorzystałam ostatnio z pomocy w sporządzeniu planu pracy i bibliografii, a pracę napisałam samodzielnie. Pomógł mi polecony przez znajomych serwis Łatwe Pisanie Prac, ja również na nich się nie zawiodłam. Polecam!

Gość gość

Polecam zerknąć sobie na redaktor-online.pl – bardzo fajna strona, gdzie łatwo będzie można złożyć zamówienie, zdecydowanie strona na plus.