Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny wiecie może co można zrobić z surowych grzybów?

Polecane posty

Gość gość
a kto kupuje grzyby na bazarze? wez sie puknij w pusta glowe:O taki grzybiarz przydrozny to zna sie na grzybach jak ja i ty i bog wie co sprzedaje. Grzyby tylko ze sklepu

Gość grzyby ze sklepu
no chyba to żart? ja sama zbieram te co znam i wiem, że jadalne, zbierałam je z tata i mama od malego i tak biore te najbardziej znane. Mój ojciec to sie zna jak mało kto na grzybach, czasem widze w lesie takie czerwone ja ich nie zbiorę nigdy a tato wiedział które z nich to jadalne. W sklepie to ja mieso ze swini moge kupic bo go nie upoluje, ale zeby grzyby? O nie, tak ułomna to jeszcze nie jestem:D

Gość gość
a wiesz kto potem leży w klinice i czeka na przeszczep wątroby? TYLKO grzybiarze

Gość gość
gość wczoraj a kto kupuje grzyby na bazarze? wez sie puknij w pusta glowepechowiec.gif taki grzybiarz przydrozny to zna sie na grzybach jak ja i ty i bog wie co sprzedaje. Grzyby tylko ze sklepu To ciekawe w sklepie skąd biorą tępaku. same się nie zbierają.

Gość gość
tak, kuffa, ze sklepu, i potem dojdziemy do takich absurdów jak w wielu krajach, gdzie tylko kurki, borowiki i pieczarki są, a cała reszta pyszności gnije po lasach...