Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oranggge

Czy kobieta taka może się fizycznie podobać?

Polecane posty

Gość Oranggge

jak w temacie.Przy wzroście 163 cm wazę 50 kg.Cienkie ręce,drobny biust,nogi o dziwo w miarę tzn nie patykowate.Ale brak kobiecych kształtów,comi z płaskiego brzucha,skoro male biodra,pupa,o piersiach nie wspomne. Tylko mi nie piszcie żebym więcej jadła.To nie działa.Wyniki krwi itd książkowe. Tylko wygladam jak 13 latka.A jextem po30. Kiedyś owszem było lepiej,56 kg,ale od paru lat 50 .Stresy. Wcale to dobrze nie wygląda.Ani ani.Sterczące biodra i obojczyk i nie sa "apetyczne". Sory za marudzenie jak nastolatka,ale musiałam się wygadac.A po rozejściu się z juz byłym moje poczucie wartości drastycznie popikowalo w dol.Cóż ,bywa. Dzięki,jak się komuś chciało to przeczytać. W sumie sa większe problemy,wiem.

Gość gość
no troche jestes cienka ale to lepiej jak za gruba

Gość gość
ciesz się, brak cycków to tylko kwestia odpowiedniego zabiegu a płaski brzuch to lata treningu

Gość gość
Przesadzasz pewnie, 163cm i 50kg to wcale nie tak źle, małolaty ważą po 40kg, a to dopiero tragedia :) Przytyć zawsze zdążysz na starość, lepiej być szczupłym.

Gość gość
ja mam 163 i ważę 46 kg i nie mam o sobie takiego zdania, może nie tu leży problem. Jak ważyłam 50 to trochę grube nogi miałam, ale nie wiem jak ty wyglądasz, bo waga to nie wszystko. Naprawdę jesteś taka chuda?

Gość gość
Drobne kobiety są fajniusie :)

Gość gość
Pupę możesz wyćwiczyć. Mam ten sam wzrost i podobną wagę, biust też dość mały, za to ćwiczę pośladki i ciągle dostaję komplementy na ten temat :D

Gość gość a
musisz cwiczyc, aby wymodelowac miesnie, wtedy wszystko sie zaokragli, i na dole, i na gorze :) przy tym pozywna dieta bogata w zdrowe bialka i tluszcze.

Gość gość a
joga, pompki, pilates, troche silowni, jesli ci sie bedzie chcialo. wtedy nawet maly biust sie podnosi i zwieksza objetosc, poniewaz pod nim sa wyrobione miesnie, ktore go wypychaja. nie mowie, zeby wygladac jak kulturystka, tylko zeby miesnie mialy ladne, kragle ksztaly :)

Gość Oranggge
To znowu ja.Nie ,raczej nie przesadzam.Cienko wygladam i za bardzo się sobie nie podobam.Szczęście,ze zaraz jesień i człowiek będzie chodził bardziej pozakrywany. Tak mnie dziś naszlo.Normalnie staram się nie przejmować wyglądem,bo wygląd tonie wszystko.Ale przyjemnie jest komuś się podobać.A jak mowie,z ciałem 13 łatki to raczej słabo wychodzi :(

Gość gość
ja jestem drobna, ćwiczę ale biust jest mały dalej, tyle że jędrny, podniesiony, w smie jakby był duży byłby pewnie bardziej sexi, ale ponoć i tak jestem bardzo sexi :) kobiety tak mają że potrzebuja akceptacji faceta. ćwiczenia to dobry sposób, ale jedz po nich np kurczaka, z resztą poczytaj sobie o tym. ja ćwiczeniami wymodelowałam super ciałko choć przy 160 cm mam 50 kg czyli podobnie. nie sterczą mi kości, sama sobie sie podobam. facetom widzę ze też jednak :)

Gość Oranggge
Naprawdę nie wystają ci kości?Przy 50kg?Mi odstają biodra:(,a ręce mam jak patyki.Dobrze,ze nogi grubsze nawet.Jak mowie cóż mi po płaskim brzuchu skoro biust drobny.Hm.Pulę ćwiczeniami mogę wymodelowac,ale biustu tonie powiększy.Trudno ,taka uroda,u mnie to rodzinne.

Gość Oranggge
*pupe

Gość gość
Co z tego że biust drobny, a biodra będą ci wystawać nawet przy 60kg, no chyba że zapuścisz sobie tłuste brzuszysko ;) jak masz płaski brzuch, to naturalną rzeczą są wystające kości bioder. Narzekasz na to że jesteś zbyt szczupła, a tak naprawdę chyba chodzi ci o ten mały biust, chciałabyś większy i stąd to marudzenie ;) Mały biust to nie tragedia, wielu facetów woli małe piersi, bo one zawsze są ładne i sterczące.

Gość Oranggge
Prawda,za nim(tym biustem)nie przepadam.Ale nic nie poradze.Taki jest i juz. Ci do reszty,Może się wydawać,ze jestem po prostuszczupla,ale moim zdaniem wygladam na zabiedzoną. Jak mowie,wystające kości nie wyglądaja dobrze.Gdy byłam pełniejszae o te powiedzmy 5 kg,lepiej to wyglądało.Ale co zrobię,jak ze stresu co bym nie zjadła to nie mogę utyc.A jeść czasem tez mi się nie chce. W sumie chodziło mi o to w temacie,czy taka osoba(mowie tylko o fizycznym aspekcie)może się jeszcze podobać komuś?

Gość gość
biust ci nie urosnie od cwiczen, ale sie podniesie i wypchnie do przodu. tez mam maly biust i sama nie moglam sobie uwierzyc co sie stalo, nagle zaczelam kupowiac staniki o rozmiat wieksze ;) chodzi o to, zeby cwiczeniami wymodelowac cale cialo, a nie tylko pupe. wtedy sa ladne zaokraglone ramiona, lepsze wciacie w pasie (kontrast pomiedzy pasem a rora plecow, cialo nie jest taki plaskie i wiotkie, tylko jedrne i mile w dotyku. ja sobie tak ten biust wycwiczylam zwyklymi pompkami o sciane oraz joga. a, no i nogi tez nabieraja ladniejszego ksztaltu. jezeli duzo chodzisz, to nogi pewnie mam zdrowo umiesnione, nie jak patyki, wiec to juz najmniejsy problem.

Gość gość
ja mam 1,68 i 53 kg i jestem zadowolona, mimo ize tez nie mam biustu.ale od czego sa specjalne push upy, przy szczuplej sylwetce wygladaja z***biscie

Gość gość
jezeli nie podobasz sie sobie i nie jestes z siebie zadowolona, nie bedziesz podobac sie innym. to wszystko jest bardzo wzgledne. jezeli masz stresy, to tym bardziej powinnas zajac sie cwiczeniami, joga, bo to bardzo odstresowuje i cwiczenia wydzielaja hormon szczescia, czlowiek rozladowuje ta zla, stresowa energie i swiat staje sie inny :)

Gość gość
najlepszy push-up to robienei pompek i innych cwiczen na klatke piersiowa. bo wtedy nawet na golasa biust masz podniesiowny i wypchany do przodu, chocby i maly ;)

Gość gość
ćwicz mówimy! mój mały biust sie podoba facetowi mojemu, bo jest sterczący mimo że mały. a tak ogólnei to marudź tylko do lodówki zajżyj ;) miałas te 5 kilo więcej i byłas szczęśliwsza? do dzieła! znasz swoją wymarzoną wage już :)

Gość Oranggge
Jogę akurat ćwicze, I dużo chodze.Wiec nogi sa na szczęście szczupłe a nie patykowate :)

Gość Oranggge
Push upy mam. A jem często z rozsądku,.ale jak sienie stresuje,to jem jak zwykle.Słodycze tez.I jakieś dobre jedzonko sobie gotuje.