Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasomka

O co chodzi z tym stanowiskiem w Brukseli dla Tuska bo nie rozumiem kompletnie

Polecane posty

Gość Sasomka

Kliknijcie w link, bo tekst ten został uznany za spam i ni jak nie można nic napisać, a pod linkiem jest cała treśc która nie weszła na kafe:) http://zapodaj.net/3184c68ffc40a.png.html Dziękuje! Proszę o rady...

Gość gość
w tyłkach mamy tuska złodzieja niech s******llaaa ta marionetka krowy merkel sprzedajna menda wstyd ze to premier polski !

Gość Sasomka
19:51 ale przynajmniej zgadasz się z treścią którą zamieściłam?

Gość Sasomka
Może znajdzie się ktoś kto nie będzie się sugerował wyłącznie tytułem topiku, ponieważ kafeteria treść którą zamieściłam pod linkiem w pierwszym poście, uznała za spam.-Co zresztą jest śmieszne.

Gość gość
Nie bójcie się odpowiedzieć!

Gość gość
to jakieś pierdoły pod tym linkiem

Gość gość
No pewnie pierdoły! A wszystko co się dzieje to przypadek! Wyłącznie życie mrówki jest zbiorem konsekwentnej pracy a życie człowieka składa się z przypadków. Zwłaszcza polityka jest przesiąknięta przypadkowością! Tam to już w ogóle niczego się nie planuje-jak deklarują politycy w tv!

Gość gość
Tylko jak się uczymy historii to tam już przypadków nie ma! Są tylko przekłamania.

Gość gość
Tusk to zje'bana menda

Gość gość
Jak to jest? Tworzymy historię i robimy to przypadkowo A za 200lat ktoś to opisze w jakiejś książce i będzie nadużywał słowa,,nieprzypadkowo"? Ciekawe to jest...

Gość gość
A ja myślę że na tą intelektualną debatę o tym, czy w polityce jest miejsce na przypadkowość nie ma chętnych na kafetria.pl Tutaj wszyscy są po studiach i stworzeni do wyższych celów!

Gość gość
O to co pochłania bez reszty śmietankę kafe; Co myślicie o gotyckich dziewczynach ? Morgaine dziś 1274 odpowiedzi Przejdź do ostatniej strony› Dodaj do ulubionych Nigdy nie widziałam jeszcze mojego faceta tak wściekłego gość dziś 2 odpowiedzi Dodaj do ulubionych Mam ochotę na Krotonka Alfonso Gejderas dziś 1 odpowiedzi Dodaj do ulubionych co sądzicie o tym psie gość dziś 1 odpowiedzi Dodaj do ulubionych Kobiety, podoba Wam się Alex z Brzyduli? gość dziś 7 odpowiedzi Dodaj do ulubionych Ile razy dziennie...

Gość gość
Ile razy dziennie ma szansę się wybić i pozostać w czołówce do północy!