Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi faceci graja w gry komputerowe

Polecane posty

Gość gość

bo moj jakby mogl to by non stop :/ mieszkamy jakis czas razem i jak tylko wroci z pracy to zje (albo i nie) i juz wchodzi na gierke, online i gada z kumplami grając...do nocy, ja wczesniej sie klade spac...wiec praktycznie codziennie tylko pare zdan zamienimy nieistotnych./..nawet nie zainteresuje sie co u mnie w pracy. w weekendy podobnie :/ jeszcze gada z tymi kumplami, ma sluchawki na uszach wiec jak cos mowie to i tak mnie nie slyszy i nie raz tak glosno gada ze mi telewizor zaglusza :/ tyle klotni bylo, tyle lez. nic nie dziala, ani lazy, ani krzyk ani prosby. mowi ze to jego hobby i koniec i ze on mi hobby nie wybiera choc uwaza ze np ogladanie seriali jest glupota... czuje sie niepotrzebna, jak tylko poruszam ten temat to mowi 'znowu to samo, skoncz' albo 'nie rozumiesz ze po pracy chce sie wyluzowac, ciesz sie ze sie nigdzie nie szlajam jak niektorzy' itp itd... rzadko kiedy robimy cos wspolnie, ja juz nie mam ochoty ciagle wychodzic z inicjatywa bo i tak potem twierdzil ze nie chce mu sie nigdzie wychodzic ani ogladac glupich filmow.... czuje sie taka samotna a on ma to gdzies. nie wiem co mam zrobic. czy dalej mu gadac, czy olac totalnie...bo przez to nie chce przekreslac zwiazku, ludzie miewają gorsze problemy i z nich wychodzą...no ale męczy mnie to bardzo i czy macie jakies rady?

Gość gość
Naucz sie robić loda

mój też gra, ale nie tak często bo nie bardzo ma na to czas. zajmij się sobą, przestań mu marudzić na uchem, spędzaj czas poza domem, jeśli on nie chce spędzać z Tobą czasu aktywnie to wychodź bez niego...może się obudzi...

Gość gość
gra, ale zawsze ma jedno ucho odsłonięte tak, że jak coś do niego mówię to słyszy, nie drze się tak, żeby zagłuszczać mi filmy i ma dla mnie czas. Twój facet najwyraźniej Cię nie potrzebuje - pixele i koledzy mu wystarczą.

Gość gość
Gra i to dużo. A ja wtedy albo gram z nim i jego kumplami albo ide na simsy ale tez jestem wtedy na TS zebysmy mogli sobie ze znajomymi pogadac.

Gość malami2
Grają grają. Jest w tym umiar oczywiście. Gorzej jak wyjdzie jakaś promocja na gry choćby na inexus.pl to wtedy kilka dni z głowy przy nowej grze:) Ale ja też lubię sobie pograć w simsy:)

Gość Ulka Kólka
No pewnie, sama lubię z nim pograć czasem ;) nowe gierki pobieramy z tej strony: http://pobierzgry24.pl/jak-pobierac/ fajna sprawa, bo są darmowe, zarówno pełne wersje jak i dema. A do tego nowości, które nadadzą się każdemu.