Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ampmart

dlaczego facet odmówił seksu ?

Polecane posty

Mój były, którym kontakt utrzymuję do tej pory, kontakt luźny aczkolwiek intymny również ( jestem dziewicą, do tej pory zabawialiśmy się ) to typowy pies na baby, który po prostu żadnej okazji nie przepuści. Pogodziłam się z tym, w luźnym układzie było mi dobrze. W końcu stwierdziłam że czas aby wreszcie pożegnać się ze swoją cnotą, że juz czas a w sumie dla mnie nie jest to jakiś ogromny temat, i stwierdziłam ze jednak zaufanie jest pomiędzy nami na każdej płaszczyźnie, jest doświadczony to pomyślałam czemu nie. On jednak mi odmówił, bardzo mnie to zdziwiło, ponieważ to zupełnie inny typ. Wiem ze bardzo mu się podobam i go bardzo pociągam więc nie wchodzi w grę niechęć. Powiedział mi że powinnam to zrobić z kimś kogo kocham i w ogóle nie chciał tego zrobić ( typow*******cz z niego ogólnie ) dlatego ośmieliłam sie na taką propozycję. O co może chodzić ? Proszę o sensowne odpowiedzi a nie wyrażanie swojej opinii na temat poprawności mojej i tej sytuacji

Gość gość
Widocznie facet ma trochę przyzwoitości i uważa,że powinnaś oddać dziewictwo komuś innemu, komu będzie zależało na tobie

cześć ampmar- widocznie ten człowiek nie zasługuje na twoje uczucia - to że nie masz nogi to nie znaczy że straciłaś cokolwiek- powiem ci że wolał bym bardziej kobiete bez nogi niz bez rozumu . A amputacja moze być przyczyna że poznasz kogoś wartościowego - ta miłość będzie sie liczyła- nie wiem jak masz na imie ale zobaczysz- ze sztuczna noga bedziesz śliczna i bardzo seksi - odpisz- pozdrawiam Mirek

Gość lf1ll
Jest kilka odpowiedzi: 1. Kogoś ma i mu głupio, 2. Jest jakaś bariera między Wami, 3. Może po prostu miał zły dzień.

Gość Marcin 11

Czy ten wątek jeszcze działa?

Gość Savron

Pewnie tak, a co odmówiłeś kiedyś seksu? 

Gość gość

Colors of the rainbow