Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uczucie

Polecane posty

Gość gość

jak sie czujecie z tym że przeciętna kobieta ma mniejszy mózg i niższe iq niz przecietny mezczyzna?

Gość gość
dodam jeszcze ze wedlug badan w porownaniu z mezczyznami kobiety nie maja honoru

Gość gość
ehhh, dziwne uczucie, bo z tego tytułu cały czas muszę się z nimi użerać. Nie wiem kto wymyślił wyjście kobiet z kuchni, ale chyba nie uwzględnił tych badań, szkoda. Kobiety, wracajcie tam gdzie wasze miejsce

Gość gość
a ty jak się czujesz z tym, że dużo większy odsetek posiadaczy niskiego IQ to mężczyźni?

mam bardzo inteligentną koleżankę, najinteligentniejsza osoba jaką znam, a znam parę inteligentnych osób, zdaje sobie sprawę że jest jej chłopak dużo od niej głupszy, ale też sprawę że mądrzejszego od siebie nie znajdzie, wiec się kieruje uczuciami

Gość gość
jak się czuje kobieta po urodzeniu dziecka wiedzac o tym ze jest w większości kobiet które maja rozklapioche

Gość gość
akwilia, jak to mawiają - prawda w oczy kole. Nie musisz się bronić, z tego co słyszałem to kobiece iq jest niewiele wyższe od konia. W zasadzie to macie jeden zwój mózgowy więcej niż koń, ale jest wam potrzebny tylko po to, żeby nie pić z wiadra jak myjecie podłogę :) Nie burzcie się tak bo wam eksplodują mózgi. Pamiętajcie że wszystkie wybitne jednostki w historii to mężczyźni, a kobiety najczęściej bazowały na pracy mężczyzn (Curie-Skłodowska np.). Proszę mi wskazać kobietę która osiągnęła coś naprawdę wybitnego. I co kobity łyso wam?

Gość gość
maruda co z ta kawą? ile jeszcze watkow zalozyc zebys się wreszcie zdecydowala? a wpadasz w te sidla notorycznie

Gość gość
Małaruda, to chyba jakiś gender

Gość gość
Rozmiar mózgu nie ma znaczenia inteligencie, liczy się pofałdowanie ;)

Gość akwillia
Hahahaa, zakompleksione prawiczki

Gość gość
kobiety to k***y

Gość gość
" mądrzejszego od siebie nie znajdzie, wiec się kieruje uczuciami " nie rozumiem zależności. samice zawsze znajdą sobie wymówkę żeby kierować się zwierzęcymi, najprostszymi instynktami zamiast użyć rozumu

Gość Mokebe
Ja znac kobiety z polska one dobre w seks sprawa!!! dobrze ssac penis bez condom!!!

Gość gość
"Proszę mi wskazać kobietę która osiągnęła coś naprawdę wybitnego." Ależ proszę, chociaż powinieneś wiedzieć to już ze szkoły - Maria Skłodowska Curie, Joanna D'arc , prof. Maria Siemionow. To tak tylko z pierwszych które przyszły mi na myśl.

Gość gość
"Rozmiar mózgu nie ma znaczenia inteligencie" nic takiego nie zasugerował twórca tematu. naucz się czytać ze zrozumieniem bo chyba kierujesz się uczuciami

Gość gość
"Rozmiar mózgu nie ma znaczenia inteligencie" nic takiego nie zasugerował twórca tematu. naucz się czytać ze zrozumieniem bo chyba kierujesz się uczuciami W takim razie po cholerę pytanie o mniejszy mózg? Sam fakt posiadania mniejszego mózgu nie obraża mnie w żaden sposób, a ze wypowiedzi szanownego autora wnoszę, iż taki właśnie miał zamiar.

Gość gość
"W takim razie po cholerę pytanie o mniejszy mózg? Sam fakt posiadania mniejszego mózgu nie obraża mnie w żaden sposób" zeby sprawdzic czujnosc

Gość gość
Ciekawe skąd możesz wiedzieć co autor miał na myśli. Chyba sam nim jesteś :D Ja zawsze czuwam, ha :D