Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do końca tego roku postanowiłam zrobić prawo jazdy.. ktoś się dołącza? :)

Polecane posty

Gość gość

Marzę o tym od 4 lat. Muszę zarobić, będę jeszcze dorywczo pracować na studiach. Ktoś też ma takie marzenie? :) napiszcie. A ci, którzy prawko już mają - opisujcie wasze doświadczenia z kursów :)

Gość gość
Ja mam marzenie,jestem w 34 tygodniu ciąży,kurs skończyłam pozytywnie,teorie zdałam a praktykę nie zdałam.Więc przeniosłem się do innego mordu bo tam czeka się tydzień na egzaminy a nie 3 tygodniu Na razie nie zdaje już zrezygnowałam bo nie długo drodze i nie mam już siły.po porodzie zacznę znów.

Gość gość
PrzeprasZam za błędy ale z telefonu pisze

Gość gość
No to trzymam za Ciebie kciuki :) i też za udany poród i dzieciaczka! Ja odkładam póki co kasę, mam na razie 200 zł. Niestety przerypałam resztę na wakacjach

Gość gość
Panie daj gumowe drzewa...

Gość gość
Dziękuję i tobie też życzę powiedzenia:) Ale trudno o prawo jazdy dziś oblewaja za głupie szczegóły.

Gość gość
Też bym chciała, ale się boję.. Uważam, że jestem na to za głupia.. Musiałabym iść do okulisty, zmienić soczewki na silniejsze pewnie - boję się tego.. Poza tym jazda samochodem dla mnie to za duża odpowiedzialność:( Boję się. :<

Gość gość
Ja też się boję, ale nie możemy kierować się w życiu strachem. To nas gubi.

Gość gość
Ja rownież sie boje i mam obawy czy oby na pewno nadaje sie na kierowcę ale chce spróbować

Gość gość
Ja jestem w trakcie robienia prawka. Korzystam z Havranek. Dodatkowy plus jest to ze wydali ciekawą płytę i mogę w domu też się szkolić :) polecam Wam

Gość gość
ja nie mam kasy i nie mam mozliwosci jej zarobić i to jest bol bo studiuję , robie mgr i to kosztuje masakryczne pieniądze