Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola25v

noworodek placze i jest niespokojny

Polecane posty

Gość karola25v

moj synek ma niecale 2 tygodnie i odkad wyszlismy ze szpitala jest niespokojny. do poludnia nie chce spac tylko przy cycu zasypia badz na rekach. zasypia na pol godziny i za chwile sie budzi i placze. smoczek tez go uspokaja. staram sie go wozic w wozku zeby nie przyzwyczajac go do noszenia na rekach. napewno nie placze z glodu. zastanawiam sie czy ten placz moze byc spowodowany bolem brzuszka ale przeciez kolka zaczyna sie po drugim albo trzecim tygodniu zycia. nie wiem co robic. w nocy tez nie chce sam spac wiec spi ze mna. wczoraj caly dzien plakal i tylko na chwile zasypial. juz nie wiem co robic. a moze on poprostu potrzebuje mojej obecnosci. prosze o pomoc. czy wy tez mialyscie tak ze swoimi maluszkami?

Gość gość
Do lekarza ...

Gość gość
Znalazł się w innym środowisku, do tej pory był w Twoim brzuchu, czuł i słyszał co innego i nie może się przyzwyczaić. Widzisz że się uspokaja jak go tulisz do siebie. Słyszy bicie Twojego serca, Twój głos. A spróbuj go kłaść spać zawiniętego w rożek. Czasem to pomaga takim maluchom. Ciasno zawinięte, czują się trochę jak w brzuchu mamy. Nie żałuj mu rąk. Ten wiek szybko mija, i jest najwspanialszym wspomnieniem później, a jak mały urośnie to potem już go nie weźmiesz na ręce..