Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nauczycielka i u nas w szkole nie chca sie zgodzic na gender

Polecane posty

Gość gość

jestem nauczycielka i u nas w szkole nie chca sie zgodzic na gender

Gość gość
hehe pisz jeszcze raz

Gość gość
moja babcia pyta mnie tak:"kasiu ,a czy u was jest juz ten gender?bo ojciec rydzyk mowil ze nadciaga fala genderyzmu do polski od zacodu i polska upada i chlop z chlopem bedzie sie pobieral a baba z baba..i rydzyk mowil ze pies z czlowiekiem tez bedzie sie pobieral..bo do tego ten gender prowadzi///.." i u nas w szkole nauczycielki narzekaly na nowe podreczniki i mowily ze sa przeciwne gender i ze nie chca gender w szkole..a jak bedzie to sie zwalniaja.. myslalam ze padne ze smiechu ale nie odzywalam sie.. i pomyslec ze to kobiety ktore studiowaly na najlepszych uniwerkach w kraju a takie głupie:) co za ludzie pracuja w szkolach..:)

Gość gość
jako jedyna nie odzywalam sie a wszystkie nauczycielki które byly w pokoju nauczycielskim mowily ze nie zycza sobie gender w szkole u nas..i jak trzeba bedzie to będa pisac pisma zeby tego nie było..:) a do tego mowily ze trzeba gosowac na pis bo tylko oni uratuja polske bo sa blisko kosciola i wiary:):) a po niszczy polske i nawet podreczniki kluzik rostkowska zgenderyzuje:) babcie rozumiem bo jest zakochana w rydzyku i tv trwam oraz radiu maryja..ale nauczycielki pracujace u nas ?? szok..

Gość gość
echchch, nauczycielka, a styl podstawówkowicza. Kogo Ty chcesz nabierać?

Gość gość
Denne prowo 0/10

Gość gość
przysiegam ze to nie prowokacja styl moze pisania kolokwialny ale wczesniej opisałam sie pieknie i stylistycznie i nie zalączyla sie moja pisanina..:( wiec musialam jeszcze raz pisac i juz mi sie nie chciało tak ładnie i z interpunkcją:( ale sens jest prosty do zrozumienia chyba:)

Gość gość
Prowo. Daj spokôj.

Gość gość
to mądre nauczycielki kture nie chca gender nawet niektóre feministki ostrzegaja ze to koniec cywilizacji a pozatym w latach 20 w izraelu był eksperyment genderowy kibucach przeprowadzony i nie udał sie ludzie powrócili do tradycyjnych ról

Gość gość
gdyby sobie zyli spokojnie to nie musza narzucać gender do szkól dlaczego nie wybrali jak świadkowie jehowi czy oni do szkól zmuszają uczyć o jehowie gender pcha sie do szkół jak to z góry był narzucony komunizm czy nazizm i dla tego nazwali to ideologia a dla czego narzucają bo jest ich mało i nie wygrają z rozsądkiem jak był przeprowadzon ten eksperyment w izraelu

Gość gość
ch propozycje (np. PONTONU – warszawskiej młodzieżówki przy Federacji na rzecz Kobiet i Planowania Rodziny, czy łódzkich JASKÓŁEK) są bardziej chwytliwe, bo proponują „radosny seks” bez odpowiedzialności i zobowiązańhttp://f.kafeteria.pl/temat/popieram-transseksualizm-p_5993601/3 fanatyzm homoseksualistów by narzucić nam swoja wole działają razem z genderystami

Gość gość
dziś - :D

Gość gość
Teraz gender, małżeństwa homoseksualne adoptujące dzieci, wcześniej rewolucja seksualna, wolna miłość. ''Cywilizacja'' się zachłynęła, krztusi się, by w końcu się udusić...