Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak można kogos ocenić wg znaku zodiaku wierzycie w to ?

Polecane posty

Gość gość
to jak ja urodziłam się 1 sierpnia to dzieciak który urodził się 1 sierpnia tego roku będzie taki sam jak ja ale bzdura , albo spod tego samego znaku

Aktualnie mamy ponad 7 milionów ludzi na świecie.. znaków zodiaku (tych używanych w eu) jest 12. No naprawdę możliwe byśmy byli takimi kopiami, tylko dlatego, że urodziliśmy się w jakimś momencie roku, który też jest tylko wymysłem. No przecież to trzeba mieć pół mózgu, żeby w XXIw. wierzyć w takie banialuki.

Gość gość
Sindel umiesz czytać? nie tylko ten jeden znak świadczy o czyimś charakterze, ale jeszcze mnóstwo innych czynników, np. ascendent. Dlatego osoby urodzone nawet w jednym dniu mogą się od siebie nieco różnić.

Gość gość
albo takie podsumowanie znaku zodiaku - że wszystkie ......sa wredne, nonsens :O każdy ma jakies doświadczenia z różnymi ludzmi i jak jemu cos sie nie ułoży z daną osobą tzn wszyscy spod tego znaku sa wredni albo miała męża z którym sie rozwiodła i ja zdradzał, póxniej poznała innego to ma go rzucić bo ma taki sam znaku co były mąż ? co za bzdury chyba jakieś niedouczone jełopy w to wierzą

To że wydarzenie A miało miejsce przed wydarzeniem B nie oznacza że wydarzenie B było skutkiem wydarzenia A. To jest prosty błąd logiczny, który w połączeniu z wybiórczą pamięcią pozwala niektórym osobom wyciągnąć błędne wnioski. Nie ma żadnego związku między położeniem gwiazd na niebie w momencie urodzenia, a charakterem człowieka. Gdyby było inaczej to już dawno byłoby to potwierdzone naukowo i uczylibyśmy się o tym w szkole, a nie od wróżki przez telefon za 5zł/minutę + VAT.

Gość gość
dużo charakterystycznych cech dla każdego znaku zodiaku pokrzwa się ..nie wiem czy stety czy niestety ale jednak :)