Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie pisze do mnie pierwszy, co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Na 18-stce u kuzyna poznałam jego kolegę trochę gadaliśmy a potem napsiał do mnie na facebooku. Fajnie się pisało. Nastepnego dnia ja do niego napisałam i znów fajnie pisaliśmy wspominał coś o spotkaniu chciał mój numer telefonu. Tylko potem kolejny raz ja zaczęłam rozmowę. Pisaliśmy 3 razy i 2 razy ja zaczęłam rozmowę nie chcę kolejny raz pisać pierwsza bo wydaje mi się to trochę nachalne ale gdy już napiszę to pisze do mnie tak jakby miało być coś z tego więcej a sam pierwszy nie napisze . Nie rozumiem o co chodzi. Co zrobić w tej sytuacji. Nie chce pokazywać że bardzo mi zależy żeby go nie wystraszyć więc nie mogę powiedziec mu dlaczego on do mnie pierwszy nie pisze.

Gość gość
Widocznie oboje nie dorośliście do związku. Tylko do pisania na facebooku. Daj sobie czas. Dorośniesz to poznasz kogoś dojrzałego.

Gość gość
jesteście młodzi więc lepiej sie nie spieszcie. tu wiele jest takich tematów. nie pisz ciągle pierwsza, masz racje. niech pokaże że mu zalezy na poznaniu Ciebie. bo tak pozna Cię jako nachalną. faceci lubią sie starać :)

Gość gość
Facet powinien starać się o kobietę...........