Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gole zdjecie dziecka na fb

Polecane posty

Gość gość
Nie podniecaja mnie rozszerzone nóżki dziecka, może ciebie

Gość gość
Ja w ogóle nie rozumiem tego fejsbukowego ekshibicjonizmu... wrzucania zdjęć albo opisów każdej swojej chwili, tego co się jadło, co się robi, z kim się było. Milion zdjęć na profilu, swoich, dzieci, psa i świnki morskiej. Troche mnie to odrzuca.

Gość gość
A nie slyszalas ostatnio o kilkumiesięcznej dziewczynce gwalconej przez wujka,takich zwyrodnialców jest pelno! Niech kazdy rodzic który daje zdjecia nagich dzieci(dla mnie tępy i niemyslacy) gdzie widać pupę i strefę intymna da tez swoje gole foty skoro to takie nic. Jak mozna wlasne dzieci narażać na ślinienie sie pedofila na ich widok!

Gość gość
Nie można wszystkiego podporzadkowywac zboczencom

Gość gość
Dlatego ostrzejsze kary dla zboczncow, naglasnianie przypadków, potępienie spoleczne

Gość gość
Nie mozna wszystkich przyporządkować,ale skoro mozna dziecko uchronić przed takimi zwyrodnialcami to nalezy tak robić.Taki rodzic sobie myśli,mnie to nie spotka.. A potem jest placz.

Gość gość
Wyrzucajcie sobie swoje, ale dziecka bez jego zgody nie wolno , to nie jest wasza własności !

Gość gość
Moj kolega ma sklep z naprawa laptopow i przyniosl koles laptopa żeby zrobić formata czy cos ale nie powiedział co z danymi. kolega wszedl na jeden z dysków.. Zainteresowal go dziwny tytul pliku..jak sie okazalo bylo tak kilka gb zdjęć i filmików o treśc***edofilskiej wiec zadzwonil na policje,przyjechali tajniacy,czekali na kolesia.przyszedl po odbiór laptopa! Zostal aresztowany,laptop zabezpieczony..ale co najdziwniejsze wypuścili kolesia bo uwazaja ze nie dziala sam,ze to jest szerzej zakrojona grupa..i chcą do niej dotrzeć. teraz sobie pomyślcie ze to wlasnie moze waszych dzieci foty mial na laptopie,wymienial sie z innymi pedofilami. Jest to autentyczny przypadek z uk sprzed okolo 3 tyg., dziwilismy sie ze koles przyniosl taki laptop,ale zapewne pomyslal zaniosę do polska bo on albo nie zajrzy w pliki albo nic z tym nie zrobi.

Gość gość
Pełno jest pedofilów, ale co można im zrobić dopóki oglądają tylko zdjęcia. Nic. Myślicie ze to jakieś wyjątki. Mój znajomy tez naprawiał komputer jakiemuś gościowi z gołymi dziewczynkami w plikach. Takich facetów jest pełno i sprawiają normalne, przyzwoite wrazenie

Gość gość
ale jak ma fotki nagich dzieci na kompie to nie jest nic normalnego, nie rozumiem tłumaczenia tych facetów- no bo przecież co 20 jest pedofilem, że dużo ma zdjęcia nagich dziewczynek w kompie i robią wrażenie normalnych , to jest jakies usprawiedliwianie ich zwierzęcego popędu ? to są wg mnie potwory i zboki i nie ma dla nich żadnego usprawiedliwiania a wy polskie kobiety jak zwykle bronicie każdego chłopa, bo jest chłopem, choćby ****ał twoje dziecko to dziecko zbijesz a chłopa będziesz kochać :O jesteście je/bnie/te usprawiedliwianie chłopa , bo chłop dla polskiej kobiety jest największą wartością życia i wszystko dla niego zrobicie, nawet foty na fb dacie gołego dziecka żeby pedofil se ulżył okropność :O

Gość gość
Ja nie usprawiedliwiam tych zboczencow, juz za same fotki na kompie powinni iść na leczenie. Ale nikt z tym nic nie robi, jest afera dopiero jak dojdzie do gwałtu. Maja taka zaawansowana technologie a nie potrafią sprawdzić czy obywatel ogląda male dzieci.

Gość gość
Kochana nie uogolniaj,jestem polska kobieta,nigdy nie dalam golych zdjęć swojego dziecka do sieci,swoich tez nie..mam męża ale gdyby skrzywdzil nasze dziecko zabilabym, i każdego innego chlopa zwyrodnialca. Uwazam ze tacy powinni miec obcinane genitalia i zdychać w rowie,napewno nie powinni byc chronieni w zk!

Gość gość
Piszę tylko o tych, które bronia chłopów w każdej dziedzinie bo taka jest polska tradycja że chłopu wolno wszystko wiem że są wyjątki normalnych kobiet które się cenią i same decydują o swoim życiu a jak facet nie spełnia oczekiwać to sie rozstają, ja taka jestem i wiem że inne też takie są. ale to jest może 25 % ogółu kobiet , większość zawsze usprawiedliwia faceta. zawsze doszukują sie jakiegoś wytłumaczenia dla faceta , spowodowane jest to tradycją i religią. ja zero tolerancji dla takich sku/rwi/łych facetów, nawet jeśli normalnie wygląda i poczciwie.Takiemu nawet obcięcie genitalii nie pomoże bo zbok ma popęd w mózgu i nawet bez genitalii zrobi krzywdę dziecku.

Gość gość
ja zgłosiłam kiedyś zdjęcie mojej znajomej . na zdjęciu była jej gola córka ( wszystko na wierzchu ). miała dopiero 3 msc. fb przyslalo mi powiadomienie , że zdjęcie nie jest gorszace i nie zostanie usunięte . na tym j*****m fb siedzi mafia pedofilska

Gość gość
nie spotkałem się jeszcze aby mój kolega czy tam znajoma umieściła nagie zdj na portalu. za to widziałem całkiem naga dziewczynkę , która stała w fontannie na starym mieście. ludzie byli zbulwersowani :(

Gość gość
Ja uważam, że w ogóle upublicznianie zdjęć dzieci to nadużycie władzy rodzicielskiej. Dziecko, jak dorośnie, może mieć o to pretensje. To nie przedmiot ani własność. Dorośli sami decydują o swoich zdjęciach. Upublicznianie cudzych jest niedozwolone bez zgody tych osób. Więc zdjęć dzieci tym bardziej nie powinien nikt wrzucać.