Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_pytajnik_rozkminiacz

pytanie kobiety o zdanie

Polecane posty

Gość gość_pytajnik_rozkminiacz

często czytam tu jak to wasi faceci nie liczą się z wami, z waszymi uczuciami, z waszym zdaniem itp. hmm... swego czasu znałem kobietę za którą oddał bym życie jako idealista i chłopak zakochany po uszy liczyłem się z jej zdaniem pytałem gdzie chciała by iść, co chciała by robić... itp. ale wiecie co? stwierdziłem, że dla kobiety czasami prosta decyzja bywa skomplikowana i długo myśli nad tym co zrobić w danej sytuacji, często "przekombinuje" i wychodzi z tego mała polka może to wina tego, że chciały byście z wiele ogarnąć na raz pewnego dnia przestałem jej słuchać i postawiłem na swoim zatroszczyłem się o coś co ona bagatelizowała i kazała mi odpuścić ostatecznie pomogłem jej mimo tego, że nie chciała i przyczyniłem się do poprawy jej sytuacji... czasami nie warto was słuchać, czasami lepiej zignorować to co mówicie i posłuchać siebie, swojego rozumku... kobiety dobrze jest kochać, ale czasami warto zadecydować za nie, w końcu powiedzonko męska decyzja jest trafne... i choć często jesteście złe, że ktoś za was decyduje to niejednokrotnie od nas tego oczekujecie... a jak pytamy was o zdanie to bywa iż krytycznie na nas spoglądacie twierdząc, że nie potrafimy podjąć decyzji... przykre to, bo często facet jest między młotem a kowadłem i cokolwiek zrobi i tak będzie źle... zapyta - powiecie, że ciapa i nie potrafi podjąć męskiej decyzji, że powinien was znać już na tyle dobrze, że ma wiedzieć co w danej sytuacji zrobić... a jak zadecyduje i nie daj borze pominie was w tym procesie, to też źle no bo jak mógł was o zdanie nie zapytać, ale ostatecznie wyjdzie, że i tak dobrze postąpił - nic to jednak nie znaczy, musicie i tak zaznaczyć ten fakt, mimo iż uczynił słusznie...

Gość Lady Pank
Ale o co chodzi?

Gość gość_bez_kreta
kibel się zapchał i nie ma kreta :P

Gość gość
najpierw piszesz o bzdurnych decyzjach, a potem o czymś ważnym. Zdecyduj się. Jak mnie facet pyta co chcę jeść często odpowiadam "nie wiem, wybierz" nie dlatego, że lubię jak się wybiera za mnie tylko dlatego, że mi obojętne co będziemy jeść. Poważnej decyzji nie pozwoliłabym podjąć za siebie.

Gość gość_światopoglądowy
czasami błahe decyzje maja nie lada znaczenie z poważnymi decyzjami też macie problemy swego czasu byłem świadkiem tego jak kobieta wychodziła za mąż i byłem obok niej niemal do końca, jako przyjaciel mogłem wiele zaobserwować i się dowiedzieć... jednak dzięki temu zyskałem sporo teraz wiem czym kieruje się w życiu kobieta i jak interpretuje miłość to cenna informacja, ale i destrukcyjna poniekąd, bo moja interpretacja jest nieco inna i burzy to mój światopogląd, ale to nic :) se poradzę :P